Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

ZbigniewG 14:01, 10 lut 2014

Natalia przy śniegu nie powinno być problemu, bez pierzynki niektóre u mnie poszły i a i choroby robią swoje, z sianiem nigdy nie próbowałem ale chyba już czas

dzisiejsze spacery
artystka pozuje

pinus mugo Orange Sun tej zimy kiepsko wybarwiona

a bywało już tak

eugenia_stef... 14:21, 10 lut 2014

Zbyszku ładnie wiosennie u Ciebie

powiedz czy już można przycinać gałęzie na drzewach? mnie szczególnie chodzi o klony szczepione na pniu za duże mają korony i na wietrze boję się że się połamią
ZbigniewG 17:19, 10 lut 2014

Genia właściwie jeszcze nie ale sam już tnę bo słoneczko daje przyspieszania, ciąłem te duże jodły kalifornijskie i była korekta przy cyprysiku nutkajskim ,
chociaż klony później mogą delikatnie płakać -u siebie to przy słoneczku tak za 1-2 tygodnie bym zaczął

eugenia_stef... 17:38, 10 lut 2014

Zbyszu Marian dziś po południu jak wrócił z pracy przyciął tak że już po sprawie
ZbigniewG 17:44, 10 lut 2014

Genia i dobrze

wlazł kotek na płotek a za kotkiem złotokap może w tym roku da czadu

ewsyg 18:50, 10 lut 2014

Zbyszku, czy masz może świerk kłujący Edith i Iseli Fastigiate ? Byłam dzisiaj u nas w co i właśnie takie mają. Spodobały mi się. Mają ładny, zwarty pokrój i ładną barwę igieł, taką jak mnie interesuje. Czytałam o nich na stronie Szkółkarzy Polskich i mają dobre recenzje. Ciekawa jestem, czy też je masz i co o nich sądzisz?
ZbigniewG 19:08, 10 lut 2014

Ewa - Edith jeszcze nie spotkałem a Iseli Fastigiate odłożyłem bo przekraczał mój budżet
jeżeli masz dość miejsca na pierwszego to czemu nie a drugi prawie wszędzie się zmieści
Madzenka 19:08, 10 lut 2014

Zbyszku ja już drzewa ciełam, u nas prawiewiosna
ZbigniewG 19:16, 10 lut 2014

Madżenka mój rodzinny Dolny Śląsk zawsze był szybszy a maj we Wrocławiu to już mistrzostwo świata - o najładniejszych dziewczynach w Polsce już nie wspomnę - bez urazy dla wszystkich nie mniej pięknych Polek

chciałem to udokumentować stara fotką z Dolnego Śląska ale ktoś mi wykasował dziewczyny z tamtych lat -ciekawe kto
ostał się tylko ten smutny jegomość z Dolnego Śląska na rajdzie organizowanym przez PTTK Fabryczna -Wrocław to se newrati Skalne Grzyby - Góry Stołowe
AgnieszkaW 19:19, 10 lut 2014

Ależ ta Twoja kotka ma grację, no i jest śliczna. Dzisiaj zastanawiałam się, czy jutro mogę przyciąć śliwę wiśniową Nigra, jak myślisz?