Bogusiu, nie sprawia kłopotów pnąca hortensja? Słyszałam że jest humorzasta. Bardzo mi się podoba, zwłaszcza jak kwitnie.
Ja też ciekawa jestem odpowiedzi - może by u mnie była niczym zadarniająca roślina do cienia ?
Nie pomyślałam o zadarnieniu,ale wydaje mi się,że to dobry pomysł.....
Hortensja pnąca rośnie i do góry i rozrasta się mocno dołem, bardzo ją polecam, u mnie wygląda teraz, a właściwie tydzien temu tak, we fragmencie:
Tu na dole widać, że się również płoży.
Bogusiu, nie sprawia kłopotów pnąca hortensja? Słyszałam że jest humorzasta. Bardzo mi się podoba, zwłaszcza jak kwitnie.
Ja też ciekawa jestem odpowiedzi - może by u mnie była niczym zadarniająca roślina do cienia ?
Nie pomyślałam o zadarnieniu,ale wydaje mi się,że to dobry pomysł.....
Hortensja pnąca rośnie i do góry i rozrasta się mocno dołem, bardzo ją polecam, u mnie wygląda teraz, a właściwie tydzien temu tak, we fragmencie:
Tu na dole widać, że się również płoży.
Jest ładnie rozrośnięta...i będzie kwitnąć!!!! u mnie dopiero zabiera się do pracy...fajnie,że się płoży -bardzo mi to odpowiada.
U znajomego taka hortensja jest niesamowita, kwitnie tak oficie, że nadziwić się nie mogę. Ale wiele osób właśnie narzeka, że z kwitnieniem są kłopoty.