Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

Kasial 10:11, 03 maj 2014

Witaj Basiu.
Przywitałaś mnie jako pierwsza Skorzystałam z zaproszenia i wpadam ze rewizytą. Prześledziłam cały "Muminkowy" wątek i stwierdzam, że pięknie u Ciebie Zmiany w orodzie cudowne, aż nie mogę doczekać się ich u siebie. Dostałam "kopa" do działania, mam ochote dzisiaj wyskoczyć przed dom i kopać, sadzić, przesadzać a zimno okrutne.
Synka masz uroczego!!! Będzie miał gdzie szaleć Zdrowia życzę i żeby brzusio przestał boleć
Kamajla 22:05, 15 maj 2014

Witaj Basiu,
dzięki, że znalazłaś chwilę mimo problemów z maluchem (doskonale rozumiem, moj synek ma 10,5 m-ca i przez 8 m-cy też się nieźle umordowałam).

Drzewko na rabatę jest przewidziane - ambrowiec gumball, mam nadzieję, że trafię u nas.

pozdrowienia i wytrwałości życzę
GosiaJoanna 12:05, 16 maj 2014

Hej Basienko och jak pieknie wiosennie ale i deszczowo jak u mnie. Jak sie czujesz no i najwazniejsze jak rosnie Mikołajek? Mój Mieszko teraz troche bardziej kręconek się zrobił i chce się bawic, przytulać i cos mówić na cały dom czasem wydaje mi sie ze na cała dzielnice heheheh Buziaki
malgorzata_s... 22:09, 22 maj 2014

Basiula co u was??? Buziam
Katkak 22:33, 23 maj 2014

Basia no właśnie, co u Was? Gdzieś mi przepadła Blondyneczko?
jola54 23:11, 23 maj 2014

Basieńko! pozdrawiam i buziaki ślę!
BASIA8 20:33, 24 maj 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Hej Basienko och jak pieknie wiosennie ale i deszczowo jak u mnie. Jak sie czujesz no i najwazniejsze jak rosnie Mikołajek? Mój Mieszko teraz troche bardziej kręconek się zrobił i chce się bawic, przytulać i cos mówić na cały dom czasem wydaje mi sie ze na cała dzielnice heheheh Buziaki

Witam Serdecznie. Bardzo fajnie że u Mieszka wszystko dobrze - oby tak dalej Nasz Mikołajek rośnie jak na drożdzach - fajny chłopak z Niego - jest bardzo radosny mimo problemów z Brzuszkiem - ale nie jest źle. Pozdrawiam i oczywiście Buziaczki przesyłam dla Mieszka
BASIA8 20:37, 24 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Basiula co u was??? Buziam

Witaj Gosieńko u Nas nie jest źle powoli do przodu - z Brzuszkiem Mikiego różnie bywa - ale nie będę narzekała bo było dużo gorzej więc może już powoli wychodzimy na prostą Pozdrawiam.
BASIA8 21:18, 24 maj 2014

Katkak napisał(a)
Basia no właśnie, co u Was? Gdzieś mi przepadła Blondyneczko?

Jestem jestem Kasienko - choć nieobecna duchem, ale sercem z Wami. My nadal walczymy z Brzuszkiem ale jest troszke lepiej więc nie będę narzekała. Ja każdą wolną chwilę spędzam w ogrodzie - kosze trawę która rośnie jak szalona. Plauje wybrać się po kwiatuszki do doniczek, może jutro na targowisko pojedziemy. Pozdrawiam
Ewa4 22:59, 24 maj 2014

Hej Baśka wpadam a tu problem z brzusiem ja zas przerabiam etap ząbkowania koszmar wieczorem to juz padam nie ogarniam ogrodu ,domu bo cały czas przy młodym muszę być a jak śpi to trochę nadrabiam w domciu i tak nie wiem kiedy a Wiktor juz 5 miesięcy niedługo skończy .Pozdrawiam