Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

Agania 14:23, 14 kwi 2015

Cześć, czytam, że wróciłaś do pracy, dobrze, że teraz, a nie jesienią

W ogrodzie z pewnością dużo się dzieje u Ciebie, czyli w weekendy będziesz bardziej ogrodowa...czekamy na focie

Pozdrawiam Cię i całuję Mikusia
GorAna 20:43, 15 kwi 2015

Basiu, to teraz zajęta jesteś.....napewno wszystko pomału się ułoży i synek będzie pomagał w ogrodzie
Pozdrawiam
Kamajla 23:06, 17 kwi 2015

No to pozdrowionka Ja od września też już w pracy z powrotem, czasu jak na lekarstwo.
BASIA8 14:49, 18 kwi 2015

U Nas dziś pogoda iście przysłowiowa jak to w kwietniu bywa - pada deszcz, śnieg, świeci słońce - kwiecień plecień Nas nie rozpieszcza - na dzień dzisiejszy plany były ambitne, ale szybko zostały zweryfikowane - rano szybka sesja fotograficzna i reszta dnia w domku bo na dworze zimno i mokro.
Wiosna zawitała pełną parą do Naszej Doliny Muminków - zresztą sami zobaczcie........

BASIA8 15:03, 18 kwi 2015

Kuba napisał(a)

czekamy więc cierpliwie na zdjęcia byle duużo
pozdrawiam

Ewuś zdjęcia obiecane są - mam nadzieję że choć namiastkę wiosny uda mi się pokazać

BASIA8 15:26, 18 kwi 2015

Agania napisał(a)
Cześć, czytam, że wróciłaś do pracy, dobrze, że teraz, a nie jesienią

W ogrodzie z pewnością dużo się dzieje u Ciebie, czyli w weekendy będziesz bardziej ogrodowa...czekamy na focie

Pozdrawiam Cię i całuję Mikusia

Witaj Aganiu Ja faktycznie od kwietnia wróciłam do pracy - Mikołajek z Babciami urzęduje.Ja dziś miałam być ogrodowa, ale pogoda nie dopisała może w przyszłą sobotę będzie ładnie. W ogrodzie i przy domku dzieje się oj dzieje - budynki gospodarcze powoli rozbieramy, roślinki przesadzamy - sama zobacz jaki nieład u Nas..... zapewniam że stan chwilowy i przejściowy - kiedyś będzie ładnie
Pozdrawiam.

BASIA8 15:35, 18 kwi 2015

GorAna napisał(a)
Basiu, to teraz zajęta jesteś.....napewno wszystko pomału się ułoży i synek będzie pomagał w ogrodzie
Pozdrawiam

Aneczko od kiedy wróciłam do pracy czas dwa razy szybciej biegnie, a Mały pomocnik Tatusia i Mamusi rośnie oj rośnie

Kuba 15:54, 18 kwi 2015

BASIA8 napisał(a)

Aneczko od kiedy wróciłam do pracy czas dwa razy szybciej biegnie, a Mały pomocnik Tatusia i Mamusi rośnie oj rośnie

miałam chwalić tulipany a Ty na koniec zostawiłaś najlepsze zdjęcie- słodki pomocnik do schrupania i jak się ślicznie uśmiecha, rozpływam się na taki widok
Nie dziwię się że trudno do pracy wrócić
BASIA8 16:03, 18 kwi 2015

Kamajla napisał(a)
No to pozdrowionka Ja od września też już w pracy z powrotem, czasu jak na lekarstwo.

Niestety czasu coraz mniej a do pacy ciężko się wracało....do września troszkę jeszcze Masz czasu, ale szybko zleci.
Pozdrawiam kwieciście

mar_za 16:28, 18 kwi 2015

Basiu,
Rzeczywiście czas leci jak oszalały. Pamiętam jak w ciąży byłaś, a tu taki kawaler! I wiosna u Ciebie jaka!