Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

chelll 22:45, 08 sty 2016

Latarenki świetne, jutro około południa odwiedzę kauflad Świetny zakup.
Proponujesz mi ukorzeniać bukszpany na obwódki, myślisz o moim rondzie?

Pozdrawiam!
ag_zie 20:45, 09 sty 2016

Witam! Jeszcze u Ciebie nie byłam - troszkę pozwiedzałam i śliczne iglaki wypatrzyłam będę zaglądać częściej
Anabell 22:36, 09 sty 2016

Kasiu! Bogusiu!
okazuje się, że większość z nas lubi świętowanie.
Ogród też udekorowany, oświetlony będzie do końca stycznia.

Chelli- Elu! odpisałam na pw.

Agnieszko!
rozgość się! to coraz więcej nas z mazowieckiego.
iwka 22:41, 09 sty 2016

jak przeczytałam o latarenkach to poleciałam do K. niestety u mnie nie było
Anabell 00:49, 10 sty 2016

Nie mogę znaleźć wątku o zwierzakach. Potrzebuję porady, Mam problem z jedną kotką, jest u nas ok 9 lat była podrzucona do ogrodu jako mała koteczka. Nigdy nie chciała wejść do domu, wcześniejsze zimy nie było problemu siedziała w ogrzewanych miejscach, teraz ich nie mam. Muszę wołać do pomieszczenia gospodarczego w domu, a ona nie chce wejść, ucieka.
Ostatnie mrozy jakie były nie mogłam jej zwołać. szukałam gdzie mogła się skryć.
Szczególnie boi się innych dwóch kocurków są wykastrowane, kotka wysterylizowana. Na podwórku kotka jest królem nie boi się ich.

Kocurki wchodzą i wychodzą kiedy chcą, mam jeszcze pudelka jesienią, zimą siedzą w tym pomieszczeniu.
Czarno/brązowa to Dianka boi się przebywać w domu, płacze by ją wypuścić.
Szczególnie boi się kota szaro/białego którego przygarnęłam w lutym 2015 r. wpadł do piwniczki bez schodów, budującego się domu i nie mógł wyjść był tak słaby i wychudzony.
Znalazł go elektryk i mógł tam siedzieć ok. miesiąca bez jedzenia.

Rudy to Karmel. boi się własnego cienia, podchodzi do głaskania ale ostrożnie.

Ciągle pod drzwiami płacze.

Nazwaliśmy go Kostek był taki słaby i ważył 80 dag, teraz ma przeszło 3 kg
jest wesoły, przytulak, pięknie wygląda, przychodzi na każde zawołanie z ogrodu.
JoannA 20:50, 10 sty 2016

Ale masz duży zwierzyniec Haniu
W takie mroźne zimy zwierzętom trudno przetrwać na dworze, dobre masz serduszko Haniu i starasz się im pomóc najlepiej jak potrafisz.
Dużo zdrówka w Nowym Roku.
ag_zie 21:59, 10 sty 2016

Anabell napisał(a)

Agnieszko!
rozgość się! to coraz więcej nas z mazowieckiego.

A z której części mazowsza jesteś?
Kasya 23:19, 10 sty 2016

Anabell napisał(a)
Nie mogę znaleźć wątku o zwierzakach. Potrzebuję porady, Mam problem z jedną kotką, jest u nas ok 9 lat była podrzucona do ogrodu jako mała koteczka. Nigdy nie chciała wejść do domu, wcześniejsze zimy nie było problemu siedziała w ogrzewanych miejscach, teraz ich nie mam. Muszę wołać do pomieszczenia gospodarczego w domu, a ona nie chce wejść, ucieka.
Ostatnie mrozy jakie były nie mogłam jej zwołać. szukałam gdzie mogła się skryć.
Szczególnie boi się innych dwóch kocurków są wykastrowane, kotka wysterylizowana. Na podwórku kotka jest królem nie boi się ich.

Kocurki wchodzą i wychodzą kiedy chcą, mam jeszcze pudelka jesienią, zimą siedzą w tym pomieszczeniu.
Czarno/brązowa to Dianka boi się przebywać w domu, płacze by ją wypuścić.
Szczególnie boi się kota szaro/białego którego przygarnęłam w lutym 2015 r. wpadł do piwniczki bez schodów, budującego się domu i nie mógł wyjść był tak słaby i wychudzony.
Znalazł go elektryk i mógł tam siedzieć ok. miesiąca bez jedzenia.

tak to jest czasem z kotami
moja ciotka ma 2 a do tego dokarmiaja inne koty na dzialce
przyplątała sie do nich kotka, bawila sie z ich kotkami ale nikomu nie dala sie dotknac, karmili ją cały sezon i chcieli zabrac do domu na zime ale sie nie udalo, ludzi sie bała i trzymala na odległośc
Milka 16:22, 11 sty 2016

Haniu, jaki zwierzyniec, masz do kogo się przytulać, nie poradze, bo kotów nie mam, ale czy taka dzika wytrzyma w domu, chyba nie.

Z dekoracjami poszalałaś
Latarenki super, powodzenia w 2016, samych szczęśliwych chwil w zyciu i ogrodzie
Pszczelarnia 08:26, 12 sty 2016

Haniu, jak ta kotka chce wyjść, to ją wypuść. Może będzie na jedzenie przychodzić. "Moje" koty tak robią, żyją tylko na dworze.