Dobry

Koniec milczenia na forum, bo potem będzie, że mi nie zależy i się nie przejmuję, a prawda jest taka, że ja cały czas, jedynie z małymi przerwami, myślę o swoim ogrodzie! Narysowałam raz jeszcze w skali 1:100 naszą działkę z naniesionym domkiem. Tak to mniej więcej wygląda-mam nadzieję, że więcej, bo rysowałam z projektu i mapki geodezyjnej

oczywiście oprócz domku to nic na niej nie ma, droga wjazdu i wejścia to też na razie zrysowana z projektu i obok ten kwadracik, to 2 miejsca parkingowe, które też powinny być na posesji!
tak więc wygląda działeczka i tu już mocno liczę na Waszą pomoc i pomysły
aha, nie byłabym sobą jak bym nie naniosła już warzywniaka-muszę go mieć, bo w warzywkach na razie pewniej się czuję niż w roślinach ozdobnych

Na razie umiejscowiłam go tutaj, ale wszystko jeszcze można zmienić, kształt, wielkość (chociaż mi chyba sporo miejsca potrzeba

)
Natomiast co do stylu to dużo rzeczy mi się podoba z Waszych ogrodów, może to zdjęcie też jest stąd, jakby coś to krzyczcie i usuwajcie, jeśli ktoś ma do tego prawo, ale na razie jedna fotka, żeby nie zawalać wpisu, a chyba najbardziej odzwierciedla to, jak chcę by było w moim ogrodzie
inspiracji mam oczywiście więcej, ale może to wystarczy na początek

mam nadzieję, że pomożecie mi w tej burzy mózgów, bo sama na pewno nie dam rady!
pomocy, plisssss