Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Katkak 18:20, 17 lut 2015

Agcia napisał(a)
Jakiś czas temu kupiłam maszynkę do robienia kopert i robię często bo szybciej i prościej akurat miałam kartki w jednym rozmiarze więc są jednakowe

Zazdroszczę Ci pomysłów i zdolności
paniprzyroda 18:25, 17 lut 2015

Wreszcie trafiłam na Twój wątek. Pamiętam te łany kwiecia, ogrodzenie, las. I na dodatek robisz klimatyczne rzeczy. Jak ja lubię pasjami ludzi z pasją
Klub graciarniany powstaje? To chyba i ja mogłabym się do niego zapisać chociaż dawno na giełdzie nie byłam, całą zimę, to raczej rzadko wychodzę, jeżeli już jestem z pustymi rękoma. Zawsze coś się znajdzie, co chciałam mieć, na co od dawna polowałam lub jest niezbędne i koniec, kropka, przyda się na pewno Duża giełda staroci jest u nas w każdą sobotę moje szafirowe donice, żeliwne przydasie do kuchni, poidełka dla ptaszków to efekt dawniejszych poszukiwań W międzyczasie nadrobiłam z grubsza Pozdrawiam.
renatamama3 18:52, 17 lut 2015

Słoiczki i biały wazonik ,bardzo w moim guście .pozdrawiam
AgataBC 22:02, 17 lut 2015

Katkak napisał(a)

Zazdroszczę Ci pomysłów i zdolności

Jak masz taką maszynkę to zdolności nie potrzebne tylko papiery w różnych rozmiarach. 60 różnych kształtów kopert można nią wykonać. A pomysły są nie tylko z głowy bo inspiruję się też Pinterestem..
Też masz przecież bardzo fajne pomysły- widzisz jak coś można z "niczego" zrobić a taka wyobraźnia to skarb
Mysza 22:10, 17 lut 2015

Fajne te zdobycze
AgataBC 22:13, 17 lut 2015

paniprzyroda napisał(a)
Wreszcie trafiłam na Twój wątek. Pamiętam te łany kwiecia, ogrodzenie, las. I na dodatek robisz klimatyczne rzeczy. Jak ja lubię pasjami ludzi z pasją
Klub graciarniany powstaje? To chyba i ja mogłabym się do niego zapisać chociaż dawno na giełdzie nie byłam, całą zimę, to raczej rzadko wychodzę, jeżeli już jestem z pustymi rękoma. Zawsze coś się znajdzie, co chciałam mieć, na co od dawna polowałam lub jest niezbędne i koniec, kropka, przyda się na pewno Duża giełda staroci jest u nas w każdą sobotę moje szafirowe donice, żeliwne przydasie do kuchni, poidełka dla ptaszków to efekt dawniejszych poszukiwań W międzyczasie nadrobiłam z grubsza Pozdrawiam.

Pamiętam, że byłaś już u mnie Mariolko najbardziej mnie zaintrygowałaś tymi żeliwnymi przydasiami - bardzo lubię ten materiał
a to w jakim mieście ta giełda??
Miło mi, że zagościłaś tutaj i za ciepłe słowa
AgataBC 22:15, 17 lut 2015

renatamama3 napisał(a)
Słoiczki i biały wazonik ,bardzo w moim guście .pozdrawiam

Renatko tam na dnie jest tylko więcej słoiczków.. bo tego nigdy nie za wiele zwłaszcza te z nietypowym kształtem.
Pozdrawiam
AgataBC 22:16, 17 lut 2015

Mysza napisał(a)
Fajne te zdobycze

Gosia one wszystkie czekają na drugie życie zobaczymy jak wiosenne bukiety będą się w nich prezentować
Katkak 21:09, 21 lut 2015

Agatka stipa wysiana, a opakowanie sobie zachowałam . Takie śliczne, że nie mogło być inaczej. Nasionka w takich opakowaniach to prawdziwe skarby . Pozdrawiam.
AgataBC 21:20, 21 lut 2015

Katkak napisał(a)
Agatka stipa wysiana, a opakowanie sobie zachowałam . Takie śliczne, że nie mogło być inaczej. Nasionka w takich opakowaniach to prawdziwe skarby . Pozdrawiam.

To będę obserwować wzrost u Ciebie