Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

AgataBC 18:33, 16 cze 2015

Katkak napisał(a)
Agata przepadam za Twoim ogrodem. Rada czy nie, muszę go kiedyś zobaczyć na żywo (ja rada ). Super te latarenki masz . Lecę grzebać się w ziemi póki maleństwo śpi

tak miło mi to czytać.. oczywiście kiedy tylko będziesz w tych stronach to chętnie oprowadzę Cię po moich zakątkach Widziałam Wasze spotkanie u Kapiasa- jesteś mega pozytywną osóbką, nie da się Cię nie lubić
Latarenki kupiłam po 6zł w sklepie typu- wszystko po 5zł były innych kolorów- pomalowałam na czarny mat
AgataBC 18:37, 16 cze 2015

Donia72 napisał(a)
Ale wszystko fajnie Ci rośnie

sucho jak w popiele, ale jakoś daje radę.. haki na latarenki M. zrobił z szkieletów od worków- takich prętowych kwadratów- przeciął, wyprostował, wygiął a ja pomalowałam. Mam ich sześć - latarenki muszę dokupić bo są tylko 4.
U Ciebie są takie wycacane ale efekt mamy podobny
AgataBC 18:40, 16 cze 2015

kachat napisał(a)
Ale u ciebie wszystko tak pięknie, bujnie rośnie... A haki z latarenkami super! Wlaśnie ostatnio myślałam sobie, czy by u siebie na drzewach takich latarenek nie porozwieszać. Skąd je bierzesz..?

kupiłam je po 6zł w sklepie typu "Wszystko po 5zł". Były żółte, zielone i czerwone. Pomalowałam je na czarny mat- szybki można było z łatwością wyjąć na czas malowania
skoro u mnie w tym piachu coś rośnie to Ty też poeksperymentuj
AgataBC 18:43, 16 cze 2015

Mathildis napisał(a)

cudna donica

Ta ocynkowana donica jest najstarszą w moim ogrodzie.. kiedyś M. skąś przyniósł.. w tym roku oceniam - najładniej obsadzona, bluszcz-petunia-sitniczka

Latarenki zamontowałam wczoraj bo dopiero lakier kupiłam, żeby pomalować. Jeszcze nie wiem jaki efekt ale napewno romantyczny ^^
Katkak 18:45, 16 cze 2015

Agcia napisał(a)

tak miło mi to czytać.. oczywiście kiedy tylko będziesz w tych stronach to chętnie oprowadzę Cię po moich zakątkach Widziałam Wasze spotkanie u Kapiasa- jesteś mega pozytywną osóbką, nie da się Cię nie lubić
Latarenki kupiłam po 6zł w sklepie typu- wszystko po 5zł były innych kolorów- pomalowałam na czarny mat

Kochana moja, mnie to dopiero miło to czytać . Dzięki wielkie . Latarenki w dechę, wyglądają bombowo i na zdecydowanie droższe. Buziole .
AgataBC 18:46, 16 cze 2015

iwonadm napisał(a)

też walczysz z mszycami na naparsticach??
Donia72 19:09, 16 cze 2015

U mnie mszyce na naparstnicach też sąPryskałam jakimś środkiem na mszyce.
AgataBC 19:14, 16 cze 2015

W tym roku są jakieś mega twardziele bo kilka dni po oprysku znów się pojawiają ..
Donia72 19:15, 16 cze 2015

Nooo
Katkak 19:27, 16 cze 2015

Agcia napisał(a)
W tym roku są jakieś mega twardziele bo kilka dni po oprysku znów się pojawiają ..

tak, ja też zauważyłam, że to chyba mutanty jakieś. Trudno je wybić.