Kompozycje różano-bylinowe śliczne. Jesteś specjalistką od orlików Wysiałam w ub. roku orlika błękitnego, urósł na 3 cm wiosną maleństwa przesadziłam na rabatkę, mają ok. 15/20 cm, czy zakwitną jeszcze w tym roku? Pozdrawiam.
A ja właśnie wracam od Ciebie.. i nawet nic nie napisałam bo już tyyle pochwał dostałeś - powzdychałam tylko. Nawet myśleć nie chce ile czasu pochłania tyle pokoi-ja nie ogarniam takiego małego mojego kawałka.. Cały czas popieram temat kurkowy a te ule no to już nawet nie skomentuje..
To już wyższy poziom ogrodnictwa..Twój ogród powinien się pokazać w tv i to wcale nie polskiej.
Moje rabaty dojrzewają-czasem dobrze jakiś czas nie oglądać bo teraz możesz zobaczyć co się zmieniło.
Kolejne konkretne prace przede mną.. inspirują mnie Twoje drzwi ale znikąd takich tu..
furtkę za to zrobię własnymi rękami..
I dobrze, że warzywnik wkońcu pokazałeś bo już myślałam, że zlikwidowałeś..
Pozdrawiam
Ja niektóre wysiałam w tym roku w lutym i jeden nawet zakwitł, reszta się wzmacnia i zakwitnie wiosną. To dziwne, że taki malutki był ten Twój orlik-późno siałaś?. Zakwitnie raczej na wiosne, bo to nie ich pora teraz-to, że podrósł to znaczy, że będzie spory krzaczek w nowym sezonie.
Te siane teraz do jesieni będą już spore. Wiosną ich lepiej już nie ruszać i ładnie zakwitną.
Dzięki, siałam w czerwcu w ub. roku. Jeśli będą duże kępy, to nijak mi w tym miejscu nie pasują. O furteczce też myślę, cisy już rosną, miejsce na nią zostawione