Do Przemka - chyba miałam kiedyś pokazać Ci tę doniczkę, tańsza wersja tej Twojej i bez ornamentów. Ale bardzo ładnie zachodzi mchem i podoba mi się za taką cenę. Nie zła co?
Ach ... jak pięknie
Kompozycje donicowe mnie zachwyciły i ten bukiecik również
Fajna ta donica na stole ... bardzo podobna do mojej Agatko chyba nam w duszy podobnie gra bo mam taką samą wizję na mój jesienny stolik Gliniana donica, w niej wrzosy a do tego dynie ozdobne z warzywnika Tak tylko uprzedzam żeby nie było że ściągnąłem Zwizualizowałaś moje ciche marzenia które niebawem się spełnią tylko muszę się wybrać na giełdę kwiatową a czasu ostatnio tak mało
Zaczęłaś już robić nową część ogrodu ?
Kasiu ja też już jesień czuje.. a to znaczy, że mi się więcej chce.. więcej czasu spędzam na dworze. Lubię ten zapach w powietrzu o tej porze. Rudy stał się wzorowym ojczymem dla Ryszarda i świetnie się razem dogadują
Pozdrawiam !
Kompozycje się prosiły już o zmiany. Jestem zadowolona z efektów.
Jesienią wielu osobom podobnie gra w duszy jeśli chodzi o kompozycje więc spoko Wrzosy i dynie to takie jednocześnie proste i piękne.
Giełda kwiatowa? też bym chciała..
Zaczęłam.. ogrodzenie przeciągłam, ścieżki wytyczone. Wczoraj przyszły obrzeża. Do szczęścia brakuje trochę deszczu i zacznę przesadzanie. Kupiłam stacjonarnie tego przetacznika incanę, mam też już czyśćce, nachyłki, szałwie "night field" i ostnice. Reszta zakupów po 10tym. Mam też częściowo konstrukcje pergoli-trejażu i furtki. Byłam też w hurtowni stali i kupiłam gładki pręt-obeliski będą jednak niedrewniane. Wyszło bardzo tanio. Zwieńczenia (-takie daszki niby do kantówki, ale ja wykorzystam inaczej) też były tanie więc sporo zaoszczędziłam. M. wczoraj przywiózł spawarkę więc niedługo będą gotowe. Wogóle ta hurtownia to super sprawa.. inspiracji co niemiara.
Także jak widzisz praca wre
Przyszły już Twoje cebule? moje jeszcze nie.
Ciekawskie ze mnie jajo i już przebieram nogami w oczekiwaniu na obeliski Znając Cię będzie wielkie Woooow
Cebul jeszcze nie ma Mój numer zamówienia 2064 sugeruje że jeszcze szybko nie przyjdą Jutro jak wygospodaruję trochę wolnego czasu podjadę do OBI po Ice Creamy do donic Tak sobie wymyśliłem że one będą się najlepiej prezentować w moich gliniakach wiosną
Nie zamówiłem u nich bo jeszcze nie miałem pomysłu na donice W OBI są w tej samej cenie więc nic nie tracę a tak w ogóle to mają bardzo duży wybór cebul i pewnie jeszcze coś przygarnę
U mnie dziś mocno popadało i wszystko nabrało wigoru Trawnik przed chwilą skończyłem kosić bo jutro mam inne zajęcia związane z garażem
Pozdrawiam i do usłyszenia