Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Katkak 15:40, 07 wrz 2015

Szczerze? Twoje bukiety bardziej mi się podobają i to 100 razy. I nie piszę tak dlatego, że Cię lubię. Te są takie wystudiowane, a Twoje mają to coś, taki smaczek .
AgataBC 16:42, 07 wrz 2015

Ja też nie lubię tych takich dokładnych. Ale ta szaro-miedziana kompozycja była przepiękna.
Z każdą kolejną taką imprezą stwierdzam, że nie ma u nas fajnych wystaw ogrodniczych.. a szkoda..
byłam raz i ostatni.

A dziś pomalowałam obeliski. Teraz schną. Już niedługo je pokaże

Donia72 12:47, 08 wrz 2015

Agcia napisał(a)

Fiołki kupiłam bardzo ładne, mają pełno pąków. I nie były drogie.
Uporałaś się już z dekoracjami jesiennymi?? Powodzenia! napewno będzie ślicznie

Jeszcze dekoracji nie robiłam, wrzosy dziś wsadzę...dopiero...
A w Koninie byłam wczoraj W sobotę wybywam na dłuższy czas i zostawiam ogród mężowi pod opieką
Donia72 12:48, 08 wrz 2015

A jak było w Kutnie? ja byłam w tamtym roku
AgataBC 15:41, 08 wrz 2015

Donia72 napisał(a)

Jeszcze dekoracji nie robiłam, wrzosy dziś wsadzę...dopiero...
A w Koninie byłam wczoraj W sobotę wybywam na dłuższy czas i zostawiam ogród mężowi pod opieką

Jest mokro ale dość zimno więc nie wiem jak moje wrzosy to wytrzymają. Cieszę się, że pada
Był czas, że też wybywałam ale teraz nie ma opcji na rozłąki.

Donia72 napisał(a)
A jak było w Kutnie? ja byłam w tamtym roku

Pamiętam, że byłaś w tamtym roku Byłam pierwszy i raczej ostatni raz. Nic szczególnego. Może po prostu miałam inne oczekiwania Nic nie kupiłam, mam tylko kilka zdjęć. I przyjrzałam się bliżej różom, koło których myślałam, że przejdę obojętnie ale jednak są piękne.
Bardzo miła była królowa-dostałam od niej róże. Zjadłam pieroga i do domu

Donia72 14:09, 09 wrz 2015

Byłam, byłam z mężem i koleżanką Pojechaliśmy najpierw na targ staroci, a potem na święto róży. I też jedliśmy pierogi, dostałyśmy róże, poznałam dziewczyny z Ogrodowiska W tym roku nie byłam, do Skierniewic też nie jadę, bo akurat mnie nie będzie
paniprzyroda 23:17, 09 wrz 2015

Agciu, od lat wielu zaglądam na wystawę i kiermasz różany. Wystawy raz lepsze, raz gorsze, zależy, co komu w duszy gra. Ale z roku na rok na kiermaszu roślin coraz mniej, producentów i wystawców także. Jednak tegoroczne święto rozłożyło mnie na obie łopatki, to po prostu żenada, roślin bywa więcej na sobotnich giełdach. Napisałam mniej wiecej to samo już u Bogdzi. Szkoda, bo pamiętam kiermasze, podczas których rośliny w ogromnym wyborze wylewały się z każdej uliczki i placu... Zrobiłam kilka fotek i nawet nie mam ochoty ich pokazywać, zresztą Twoje ładniejsze
AgataBC 09:29, 10 wrz 2015

paniprzyroda napisał(a)
Agciu, od lat wielu zaglądam na wystawę i kiermasz różany. Wystawy raz lepsze, raz gorsze, zależy, co komu w duszy gra. Ale z roku na rok na kiermaszu roślin coraz mniej, producentów i wystawców także. Jednak tegoroczne święto rozłożyło mnie na obie łopatki, to po prostu żenada, roślin bywa więcej na sobotnich giełdach. Napisałam mniej wiecej to samo już u Bogdzi. Szkoda, bo pamiętam kiermasze, podczas których rośliny w ogromnym wyborze wylewały się z każdej uliczki i placu... Zrobiłam kilka fotek i nawet nie mam ochoty ich pokazywać, zresztą Twoje ładniejsze

Tłumaczenie, że poprzednie lata były lepsze mnie troszkę pociesza Zgadzam się z giełdami
Mam po prostu kolejne doświadczenie a te warto zdobywać.
AgataBC 09:30, 10 wrz 2015

Donia72 napisał(a)
Byłam, byłam z mężem i koleżanką Pojechaliśmy najpierw na targ staroci, a potem na święto róży. I też jedliśmy pierogi, dostałyśmy róże, poznałam dziewczyny z Ogrodowiska W tym roku nie byłam, do Skierniewic też nie jadę, bo akurat mnie nie będzie

Zapomniałam o tym targu.. no może jeszcze kiedyś się wybiorę
AgataBC 22:37, 18 wrz 2015

Między rewoltą a odpoczynkiem na taborecie.. obeliski i kawałki zmian.