Agata kule rewelacyjne. Planuję już od dłuższego xzasu zrobic ze starego klosza, ale tak mi jakos schodzi. Ostatnio chodzi mi po głowie stuningowanie mojej starej drewnianejdonicy, tzn ocieplenie jej styropianem i przemalowanie. Chodzi mi po głowie by posadzić w niej róże The fairy.
Faktycznie cała konstrukcja jest dość nietypowa Takich wcześniej nie widziałem w ogrodach ... jest orginalna
Ciężko powiedzię czy będzie w tym sezonie też w sprzedaży Jak bedę miał wolną chwilę napiszę do nich maila Może coś mi skrobną
To jeden z typów jaki biorę pod uwagę Decyzja jeszcze nie zapadła Najbardziej w tej szklarni podoba mi się to że jest bardzo stabilna i pokryta grubym szkłem
To prototypy. Jedna ma w środku zbrojenie i tak jednak powinnam robić pozostałe. Zrobione są z zaprawy murarskiej-powinny spokojnie przetrwać na dworze. Zobaczymy co będzie po zimie. Też nie mam doświadczenia
Agata ta donica jest na pierwszej stronie mojego watku, ta drewniana. Zamierzam ja pobielić trochę tak, by wygladała na jeszcze starsza. Pozdrawiam mój Ty pomysłowy Dobromirze .