Agatko byłbym Ci ogromnie wdzięczny gdybyś ofociła swoją szklarenkę dla mnie Chodzi mi o konstrukcję, łączenia i ten poliwęglan
Ja myślałem że Wy sami ją robiliście a ona chyba zamówiona czy coś mi się poplątało ?
Przemku postaram się jutro wyskoczyć i obfocić co trzeba- o ile będzie coś widać, bo co rano jest pięknie oszroniona.
To były zakupy-a wcześniej długo na nią zbierałam. To ta, tyle, że ją pomalowałam na czarny mat. Były też większe, ale nie mam tyle miejsca. Złożyliśmy ją we dwójkę w niecały jeden dzień-razem z malowaniem. Ten poliwęglan jest cieniutki ale będzie trwały-tylko mechanicznie można go uszkodzić. Rynny ładnie odprowadzają opad deszczu. W środku można różne akcesoria montować. Zdjęcia co nieco konkretów podadzą.
Pozdrawiam
Ps. na tej stronie dość dokładnie wyjaśniono co i jak, są też filmiki.
Agata, wymiękłam. Ale cudne zdjęcia pokazujesz. Jak już sobie o jakimś pomyślałam, że cudo, to schodząc niżej odkrywałam coraz to piękniejsze . Pozdrawiam.
Za zdjęcia bedę bardzo wdzięczny bo na tych wszystkich filmach i rysunkach to sama wiesz jak jest, za wiele nie widać a w realu nigdzie ni jak jej obejrzeć Nie śpiesz sie też z tymi zdjęciami tak dla mnie bo przecież też masz swoje zajęcia i pogoda ostatnio wybitnie zimowa
Jesteś właścicielką tej szklarni z grona moich znajomych więc kto bedzie lepiej wiedział jak nie Ty
Przeglądam oferty szklarni i sam już nie wiem co będzie lepsze Te pokryte 3 mm szkłem też fajnie się prezentują i mają mocniejszą konstrukcję ze względu na obciążenie ale cena już mniej mi sie podoba Szkło wiadomo jaki ma mankament ... tłucze się a i jeszcze w tych szklarniach to nie są całe płyty tylko je się dachówkowato zakłada i w ten sposób tworzą całość
Poliwęglan bardziej do mnie przemawia ze względu na elastyczność tylko te spinki do mocowania jakoś do mnie nie przemawiają Boję się że jak u mnie zawieje to będę tych płyt po polach szukał u sąsiadów Diabli by wzięli szklarni mi się zachciało Do wiosny mam nadzieję że podejmę decyzję W Kielcach jest centrum ogrodnicze które sprzedaje te szklarnie m.in z takiej firmy jak Ty posiadasz Mają duży wybór i sprzedają też na Al...o Ode mnie mam do nich 100 km w jedną stronę Może pasowałoby do nich przedzwonić i ewentualnie podjechać czy mają coś złożonego by to obejrzeć Czasu u mnie ostatnio jak na lekarstwo ale myślę że bliżej wiosny w pracy się trochę u mnie rozluźni
Z góry dziekuję za pomoc