Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ewik 23:53, 30 gru 2015

Ksieżyc cudny , na poranne fotki czekam
sylwia_slomc... 00:19, 31 gru 2015

Za fo pa sorry
Ale macie aparaty księżyc jak z teleskopu
Gardener27 17:48, 01 sty 2016

Agatko byłbym Ci ogromnie wdzięczny gdybyś ofociła swoją szklarenkę dla mnie Chodzi mi o konstrukcję, łączenia i ten poliwęglan
Ja myślałem że Wy sami ją robiliście a ona chyba zamówiona czy coś mi się poplątało ?
AgataBC 22:35, 01 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Za fo pa sorry
Ale macie aparaty księżyc jak z teleskopu

Te zdjęcia księżyca to Kasia robiła i dla mnie wstawiła
Ale też myślę o zmianie aparatu. Jednak w skarbonce jeszcze niewiele.
AgataBC 22:47, 01 sty 2016

Gardener27 napisał(a)
Agatko byłbym Ci ogromnie wdzięczny gdybyś ofociła swoją szklarenkę dla mnie Chodzi mi o konstrukcję, łączenia i ten poliwęglan
Ja myślałem że Wy sami ją robiliście a ona chyba zamówiona czy coś mi się poplątało ?

Przemku postaram się jutro wyskoczyć i obfocić co trzeba- o ile będzie coś widać, bo co rano jest pięknie oszroniona.
To były zakupy-a wcześniej długo na nią zbierałam. To ta, tyle, że ją pomalowałam na czarny mat. Były też większe, ale nie mam tyle miejsca. Złożyliśmy ją we dwójkę w niecały jeden dzień-razem z malowaniem. Ten poliwęglan jest cieniutki ale będzie trwały-tylko mechanicznie można go uszkodzić. Rynny ładnie odprowadzają opad deszczu. W środku można różne akcesoria montować. Zdjęcia co nieco konkretów podadzą.
Pozdrawiam

Ps. na tej stronie dość dokładnie wyjaśniono co i jak, są też filmiki.

AgataBC 22:52, 01 sty 2016

Ewik napisał(a)
Ksieżyc cudny , na poranne fotki czekam

księżyc to u Kasi, a ja z przyjemnością pokazuję poranne mgły:

AgataBC 22:53, 01 sty 2016

AgataBC 22:54, 01 sty 2016

Katkak 23:21, 01 sty 2016

Agata, wymiękłam. Ale cudne zdjęcia pokazujesz. Jak już sobie o jakimś pomyślałam, że cudo, to schodząc niżej odkrywałam coraz to piękniejsze . Pozdrawiam.
Gardener27 23:57, 01 sty 2016

Agcia napisał(a)

Przemku postaram się jutro wyskoczyć i obfocić co trzeba- o ile będzie coś widać, bo co rano jest pięknie oszroniona.
To były zakupy-a wcześniej długo na nią zbierałam. To ta, tyle, że ją pomalowałam na czarny mat. Były też większe, ale nie mam tyle miejsca. Złożyliśmy ją we dwójkę w niecały jeden dzień-razem z malowaniem. Ten poliwęglan jest cieniutki ale będzie trwały-tylko mechanicznie można go uszkodzić. Rynny ładnie odprowadzają opad deszczu. W środku można różne akcesoria montować. Zdjęcia co nieco konkretów podadzą.
Pozdrawiam

Ps. na tej stronie dość dokładnie wyjaśniono co i jak, są też filmiki.

Za zdjęcia bedę bardzo wdzięczny bo na tych wszystkich filmach i rysunkach to sama wiesz jak jest, za wiele nie widać a w realu nigdzie ni jak jej obejrzeć Nie śpiesz sie też z tymi zdjęciami tak dla mnie bo przecież też masz swoje zajęcia i pogoda ostatnio wybitnie zimowa
Jesteś właścicielką tej szklarni z grona moich znajomych więc kto bedzie lepiej wiedział jak nie Ty
Przeglądam oferty szklarni i sam już nie wiem co będzie lepsze Te pokryte 3 mm szkłem też fajnie się prezentują i mają mocniejszą konstrukcję ze względu na obciążenie ale cena już mniej mi sie podoba Szkło wiadomo jaki ma mankament ... tłucze się a i jeszcze w tych szklarniach to nie są całe płyty tylko je się dachówkowato zakłada i w ten sposób tworzą całość
Poliwęglan bardziej do mnie przemawia ze względu na elastyczność tylko te spinki do mocowania jakoś do mnie nie przemawiają Boję się że jak u mnie zawieje to będę tych płyt po polach szukał u sąsiadów Diabli by wzięli szklarni mi się zachciało Do wiosny mam nadzieję że podejmę decyzję W Kielcach jest centrum ogrodnicze które sprzedaje te szklarnie m.in z takiej firmy jak Ty posiadasz Mają duży wybór i sprzedają też na Al...o Ode mnie mam do nich 100 km w jedną stronę Może pasowałoby do nich przedzwonić i ewentualnie podjechać czy mają coś złożonego by to obejrzeć Czasu u mnie ostatnio jak na lekarstwo ale myślę że bliżej wiosny w pracy się trochę u mnie rozluźni
Z góry dziekuję za pomoc