Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

sylwia_slomc... 18:58, 15 sty 2016

Agcia napisał(a)

Whisky, nie?
A u Ciebie rosną jakieś róże?

Moje w większości nn , ale jesienią kupiłam "kimono" i jeszcze dwie , których nazwy gdzieś zapisałam, że w wątku to pewne , ale zabij nie wiem na , której stronie, taka przypadłość mam , co się z wiekiem nasila
AgataBC 22:12, 15 sty 2016

Anda napisał(a)
Nowy aparat, znaczy fotograficzny?

Katkak napisał(a)
To pokaż trochę zimy moja Droga, bo u mnie próżni jej szukać .

Ach dziewczyny!! MAM!! pół nocy będę czytać instrukcje ale co tam.

Ale co jeszcze piękniejsze.. świat na zewnątrz-CUDO !! już nie mogę się doczekać poranka.. co prawda mam zajęty dzień ale muszę zrobić choć kilka zdjęć. Pewnie nowym aparatem nie zrobię bo muszę najpierw go obczaić ale kto wie..
Jeszcze nie widziałam takiej zimy.. śnieg pokrył każdą gałązkę a las wygląda jak jedna wielka biała ściana. Nawet teraz nocą patrzę i napatrzeć się nie mogę.

Aaaaaaa !!!!
Oby do rana

Fajnie, że zaglądacie
Katkak 22:14, 15 sty 2016

Agcia napisał(a)

Ach dziewczyny!! MAM!! pół nocy będę czytać instrukcje ale co tam.

Ale co jeszcze piękniejsze.. świat na zewnątrz-CUDO !! już nie mogę się doczekać poranka.. co prawda mam zajęty dzień ale muszę zrobić choć kilka zdjęć. Pewnie nowym aparatem nie zrobię bo muszę najpierw go obczaić ale kto wie..
Jeszcze nie widziałam takiej zimy.. śnieg pokrył każdą gałązkę a las wygląda jak jedna wielka biała ściana. Nawet teraz nocą patrzę i napatrzeć się nie mogę.

Aaaaaaa !!!!
Oby do rana

Fajnie, że zaglądacie

No to zrobiłaś smaczek na zimowe zdjęcia . Baśniowych widoków zazdroszczę . Pochwal się jaki aparat kupiłaś .
AgataBC 22:16, 15 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moje w większości nn , ale jesienią kupiłam "kimono" i jeszcze dwie , których nazwy gdzieś zapisałam, że w wątku to pewne , ale zabij nie wiem na , której stronie, taka przypadłość mam , co się z wiekiem nasila

Ja na początku też nie pamiętałam co mam, potem jak było kilka to pamiętałam a teraz jak mam więcej to mi się mylą na tych hektarach u Ciebie setka róż by znikła Podziwiam Twoją i Twojej rodzinki pracowitość
AgataBC 22:21, 15 sty 2016

Katkak napisał(a)

No to zrobiłaś smaczek na zimowe zdjęcia . Baśniowych widoków zazdroszczę . Pochwal się jaki aparat kupiłaś .

Baśniowo i to jak.. Zachwycam się jak tylko mogę tymi widokami.. coś cudownego..jutro potwierdzę czy rzeczywiście takiej zimy jeszcze tu nie przeżyłam..

Aparat dość bliski Twojemu- w zasadzie przyspieszyłaś mi trochę jego zakup. Miałam czekać aż mój się rozwali ale Nikony to niezniszczalne bestie. Od dziś mam na dokładkę Nikona Coolpix p900.

Katkak 22:25, 15 sty 2016

Agcia napisał(a)

Baśniowo i to jak.. Zachwycam się jak tylko mogę tymi widokami.. coś cudownego..jutro potwierdzę czy rzeczywiście takiej zimy jeszcze tu nie przeżyłam..

Aparat dość bliski Twojemu- w zasadzie przyspieszyłaś mi trochę jego zakup. Miałam czekać aż mój się rozwali ale Nikony to niezniszczalne bestie. Od dziś mam na dokładkę Nikona Coolpix p900.

Czyli na coś się przydałam , fajnie .
AgataBC 22:33, 15 sty 2016

Katkak napisał(a)

Czyli na coś się przydałam , fajnie .

Do ogołocenia portfela napewno
Katkak 22:35, 15 sty 2016

Agcia napisał(a)

Do ogołocenia portfela napewno

Dobra, to już się nie wychylam
AgataBC 22:38, 15 sty 2016

Hehe oby tych nowości tyle nie wypuszczali bo z torbami pójdę..
Ale jeśli zdjęcia zrekompensują wydatki to aparat będzie mi się z Tobą kojarzył
kasia_w 11:00, 16 sty 2016

gratuluje zakupu i czekam na zdjęcia. Może kiedyś dostanę w spadku aparat eMa, jak on kupi sobie inny .Szykuje się na canona 7d z tego co pamiętam