Aniu o ogrodzie nic nie napiszę, moje zdanie się nie zmienia . Ale mój podziw budzi Twoje opracowanie . Pięknie przedstawiony przegląd roku . Chyba zacznę też robić takie . Fajnie się później ogląda . Anuś jesteś wielka. Podziwiam,podziwiam i podziwiam .
Witaj Aniu pozwolisz że się rozgoszczę w Twoim ogrodzie przez img w postach Cię znalazłam i przepadłam,przepadłam zwłaszcza w tulipanach,bo jak ich tu nie kochać jak tyle radości dają wiosną. Wypatrzyłam u Ciebie piękną księżniczkę o różowy płatkach pokazaną na zdjęciu przed białymi papuziowymi chyba Super Parrot i od razu mam pytanie czy może wiesz jak jej na imię bo nigdzie nie spotkałam się z tą odmianą
Masz podobny sposób na suszenie tulipanów co ja i szkoda że do Ciebie nie trafiłam wcześniej bo miałam dylemat co zrobić z tymi maliznami.Nie wyczytałam czy zaprawiasz te cebule w jakiś preparatach przeciwgrzybicznych typu Kaptan.
Pozdrawiam ciepło i lecę oglądać dalej
To czas nostalgiczny, dni i kolorów ubywa i ogród powoli się wycisza, zapadając w zasłużony dla siebie i ogrodnika sen.
To czas uprzątania rabat i ostatnich nasadzeń.