Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

JoannA 16:53, 03 sty 2017

Podsumowanie roku przejrzałam kilka razy. Zachwycam się przepięknymi zdjęciami ogrodu, ujęcia ogrodu cudne Aniu
Dziękuję za taką porcję zdjęć i czekam na więcej bo chciałoby się oglądać tak bez końca
pozdrowienia noworoczne zostawiam
GorAna 17:49, 03 sty 2017

yolka napisał(a)
Wspaniałe podsumowanie roku, miesiąc po miesiącu przedstawiłaś nie tyko ogród, ale także otoczenie. Brawo

Jolu, warto czasami przystanąć i popatrzeć wstecz....nacieszyć się okruchami ogrodu złapanymi w kadrze
Chwile ulotne są niestety.
GorAna 17:50, 03 sty 2017

JoannA napisał(a)
Podsumowanie roku przejrzałam kilka razy. Zachwycam się przepięknymi zdjęciami ogrodu, ujęcia ogrodu cudne Aniu
Dziękuję za taką porcję zdjęć i czekam na więcej bo chciałoby się oglądać tak bez końca
pozdrowienia noworoczne zostawiam

Więcej, to byłby już przesyt
I tak obawiałam się czy nie wyjdzie zbytni tasiemiec
ryska 18:46, 03 sty 2017

Zachwyciłam się podsumowaniem z pięknymi opisami płynącymi prosto z serca okraszonymi zdjęciami. Zabawiłam długo, bo ciągle się cofałam, to gdzieś przysiadłam to przywołałam zapach z pamięci.
Cudo i dodam tylko: niech Ci się darzy w 2017 w polu i ogrodzie
ewa004 20:35, 03 sty 2017

Ale zatęskniłam za wiosną
Kokesz 21:30, 03 sty 2017

Witam
Piękny ogród, wpadłam i nie mogę się oderwać
Przykleiłam się szczególnie do Twoich tulipków
Też mnie kuszą coraz to nowe odmiany, nie umiem być tak konsekwentna z kolorami jak niektóre dziewczyny. W tym roku zrobiłam jedną rabatę z białymi i żółtymi tulipanami i narcyzami z domieszką niebieskich szafirków, a druga będzie w odcieniach różu i fioletu aż po czarne, chciałam je wszystkie wymieszać ale się nie odważyłam i posadziłam jednak odmianami. Zobaczymy jak wyjdzie.
Ja sadzę tulipany w płaskich doniczkach po chryzantemach i też mają przybyszowe maluchy. Maluchy wsadzam do doniczek razem z dużymi
Co roku wszystkie wykopuję i trzymam w piwnicy w papierowych torebkach. I na jesień znowu wsadzam. Z wykopaniem jednak za Twoją radą nie będę czekać zbyt długo bo faktycznie z liśćmi łatwiej je wyjąć z ziemi.
Pozdrawiam i byle do wiosny
Ewa777 22:19, 03 sty 2017

Aniu, przyszłam do Ciebie i najpierw podziwiałam piękne ozdoby świąteczne, które wykonałaś, a potem podziwiałam Twój ogród, jaki pokazałaś nam na przestrzeni roku Cudnie To niebo nad kamiennym jest rzeczywiście bardzo malownicze Samych radości w Nowym Roku
Ewik 23:13, 03 sty 2017

Wow , cudne podsumowanie roku i te zachody słońca. .. pięknie
m_gocha 00:59, 04 sty 2017

Aniu cudnie pokazałaś cztery pory roku w swoim pięknym ogrodzie.
Ilość tulipanów zwaliła mnie z nóg. Cuuudne!
GorAna 09:13, 04 sty 2017

ryska napisał(a)
Zachwyciłam się podsumowaniem z pięknymi opisami płynącymi prosto z serca okraszonymi zdjęciami. Zabawiłam długo, bo ciągle się cofałam, to gdzieś przysiadłam to przywołałam zapach z pamięci.
Cudo i dodam tylko: niech Ci się darzy w 2017 w polu i ogrodzie

Dziękuję Reniu