Aniu cuuudowna ta Twoja wiosna rabaty czyściutkie, dopieszczone. Kącik kawowy masz uroczy. Miłego wieczoru.
Cudny ten kącik! Nie mogę oderwać oczu!
Aniu pieknie, nie wiem co zacytowac a wszystkiego nie mozna te turkmenskie tulipany to ja chyba mam, musze je jutro dokladniej obejrzec. Nie mialam pojeia jak sie nazywaja. No ale Twoje ilosci sa super i efekt super
I zielono i kolorowo, wysprzątane pełna gotowość, tylko siąść i popijać pyszną kawkę, lub co tam kto lubi Pięknie jest w kamiennym
Aniu, aktualnie kwitnące tulipany, to botaniczne są? Też je co roku wykopujesz?
No to sie u Ciebie zaczęło, pożyczaj aparat ale nam pokazuj bo nikt nie ma tylu tulipanów co Ty.Botaniczne przesliczne . Jest pieknie i nadziwic sie nie mogę że juz żywopłoty przyciete i tak czysciutko wszędzie , kiedy Ty to zrobilas , ja jeszcze w lesie z robotą a juz swietami strasza.Miło było sie spotkac i do nastepnego.
Ależ zachwycające wiosenne widoczki...
Aniu ależ u Ciebie już wiosennie Tulipany botaniczne piękne takie delikatne i subtelne Miejsce na herbatkę bardzo klimatyczne. Już by się chciało usiąść z filiżanką dobrej herbaty (lub kawy) i podziwiać Twój cudny ogród Pozdrawiam wiosennie
Dzisiaj bawiłam się w rachmistrza W Kamiennym w tym roku zakwitnie w 2582 tulipanów Nie będzie już tulipanowej rzeki, kwitnąć będzie w innych ogrodach