Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 17:19, 13 sty 2021

Kamienny po świeżej dostawie bieli
GorAna 17:20, 13 sty 2021

hankaandrus_44 17:54, 13 sty 2021

Kamienny po nowej dostawie świeżego puchu jeszcze bardziej chwyta za serce. Pi eknie, cudnie i tfu, tfu, paskudnie.
GorAna 17:56, 13 sty 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Kamienny po nowej dostawie świeżego puchu jeszcze bardziej chwyta za serce. Pi eknie, cudnie i tfu, tfu, paskudnie.

Haniu, Ty to potrafisz trafić w sedno
Alija 18:08, 13 sty 2021

Aniu! Trafiłam na ogrodowisko już jakiś czas temu, potem miałam przerwę i teraz znów wróciłam. Pamiętam Twój wątek, do którego zawędrowałam, bo zaintrygował mnie tytuł, też lubię kamienie. Masz piękny ogród, cudne tulipany, ale jak to ogarniasz(???), tyle cebulek (jestem pod wrażeniem sposobu przechowywania), roślinne rzeźby, że nie wspomnę o reszcie roślin. No i te wszelkie robótki, obrazy krzyżykowe przedstawiające ogród! Ja też zajmowałam się haftem krzyżykowym dawno, dawno temu ale ze wzoru z kartki. Podziwiam! I ostatnie zdanie, bo za dużo się rozpisałam - gdzie takie cudne niebo się fotografuje?!
Pozdrawiam serdecznie!
ElzbietaFranka 20:30, 13 sty 2021

Aniu piękne dekoracje świąteczne. Jak w ogrodzie tak i w domu porzadeczek.
Te anioły to sama udzierkalas bo serwetki to pewnie tak duże są.

Piękny kredens czy bufet lubię takie mebelki. Szkoda że teraz takich nie ma. Proszę zrób fotkę komodki jak zdejmiesz dekoracje. Ma piękne owalne lustro.
5 lat temu zmieniałam.meble w salonie ile zachodu było, albo drogie albo ze sklejki a chciałam meble drewniane też komody.

Lubię serwetki koronkowe mam ich sporo.
Dawno temu poszłam do ciucholandu przypadkiem grzebałam w pudłach i znalazłam tobołek zawinięty w obrus a w środku mnóstwo serwetek szydełkowych długie kwadratowe, okrągłe kupiłam to za psi grosz. Przytargalam do domu wszyscy się stukali. Wypralam wykrochmalilam porozmawiałam na a blaty i jest dobrze.

Pozdrawiam Aniu wszystkiego dobrego w tym roku. Niech urośnie ogon pawi
an_tre 20:31, 13 sty 2021

Aniu ale wspomnieniami zawsze można wrócić kiedy i gdzie się chce
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 07:00, 14 sty 2021

Podziwiałam Aniu biel w koronkowych robótkach-dekoracjach i w Kamiennym, ślicznie. Mają być mrozy, to dobra ochrona ogrodu, buź
BasiaLT 14:21, 15 sty 2021

Bajkowo po prostu.
GorAna 17:24, 19 sty 2021

Alija napisał(a)
Aniu! Trafiłam na ogrodowisko już jakiś czas temu, potem miałam przerwę i teraz znów wróciłam. Pamiętam Twój wątek, do którego zawędrowałam, bo zaintrygował mnie tytuł, też lubię kamienie. Masz piękny ogród, cudne tulipany, ale jak to ogarniasz(???), tyle cebulek (jestem pod wrażeniem sposobu przechowywania), roślinne rzeźby, że nie wspomnę o reszcie roślin. No i te wszelkie robótki, obrazy krzyżykowe przedstawiające ogród! Ja też zajmowałam się haftem krzyżykowym dawno, dawno temu ale ze wzoru z kartki. Podziwiam! I ostatnie zdanie, bo za dużo się rozpisałam - gdzie takie cudne niebo się fotografuje?!
Pozdrawiam serdecznie!

Alu, dziękuję za miłe słowa
Niebo moje własne zazwyczaj widziane z balkonu