Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

hankaandrus_44 18:25, 10 kwi 2026

Aniu, czy Twój paw nie potrzebuje czasem wsparcia przy ogonie? Zadołowałam ze trzy lata temu cisy, oczywiście się ukorzeniły. Część wysadziłąm na rabatę, a część dalej w szklarni. Ja już ich nie posadzę, bo nie mam gdzie.
Wyrosły na 1,5m i bez rozgałęzień. Pomyślałam, że może by się Tobie nadał. Spytaj się pawia, czy nie chce mieć puszystego ogonka. Zabalotuję go po wykopaniu, to za bardzo nie ucierpi, a odległość nie taka duża.

Robótki ekstra fajne. Kiedy idą do dzieci? Pozdrawiam wszystkich hobbystów.
Basilikum 18:48, 10 kwi 2026

jeszcze raz pochwale zajaczki no napatrzec sie nie moge

Ja mam wrazenie, ze moje przebisniegi wcale nie przyrastaja musze z dwie kepki wykopac i podzielic
GorAna 05:13, 12 kwi 2026

Roocika napisał(a)
Aniu, świetnie te przebiśniegi w masie wyglądają i szydełkowe króliczki urocze.

Asiu, przebiśniegi i inne cebulowe w masie robią dobrą robotę☺️

Teraz po przekwitnięciu zawiązały nasiona☺️
GorAna 05:22, 12 kwi 2026

Alija napisał(a)

Aniu, w ogrodzie już wiosennie, pięknie, kwiatów już sporo, a tulipany się rozkręcają, więc niedługo będzie bardzo kolorowo.
Króliczki są śliczniutkie, jak można ręcznie zrobić coś takiego, jesteś mistrzem dokładności, dla mnie niewykonalne, podziwiam.

Alu, ta wiosna u nas bardzo sucha i zimna. Codzienne przymrozki nie pozwalają roślinom się rozkręcić ☺️
Co do szydełkowych maskotek to sama jestem w szoku że można mieć tyle radości z ich wykonywania☺️
Najbardziej cieszą malutkie detale ☺️

GorAna 05:32, 12 kwi 2026

hankaandrus_44 napisał(a)
Aniu, czy Twój paw nie potrzebuje czasem wsparcia przy ogonie? Zadołowałam ze trzy lata temu cisy, oczywiście się ukorzeniły. Część wysadziłąm na rabatę, a część dalej w szklarni. Ja już ich nie posadzę, bo nie mam gdzie.
Wyrosły na 1,5m i bez rozgałęzień. Pomyślałam, że może by się Tobie nadał. Spytaj się pawia, czy nie chce mieć puszystego ogonka. Zabalotuję go po wykopaniu, to za bardzo nie ucierpi, a odległość nie taka duża.

Robótki ekstra fajne. Kiedy idą do dzieci? Pozdrawiam wszystkich hobbystów.

Haniu, dziękuję bardzo za chęć przesyłki cisów ☺️ Paw jest już w miarę wyprowadzono i nic mu nie trzeba dosadzać. Mam wiele cisowych siewek. Niektóre już mają prawie metr i co roku znajduję nowe☺️ Cisów ci u mnie dostatek☺️
GorAna 05:40, 12 kwi 2026

Basilikum napisał(a)
jeszcze raz pochwale zajaczki no napatrzec sie nie moge

Ja mam wrazenie, ze moje przebisniegi wcale nie przyrastaja musze z dwie kepki wykopac i podzielic

Izka, rozsadź teraz przebiśniegi w przyszłym roku będzie ich więcej ☺️
Zajączki się kłaniają ☺️

GorAna 05:42, 12 kwi 2026

W ogrodzie kwitną teraz tulipany turkmeńskie☺️

GorAna 05:46, 12 kwi 2026

Inne tulipany też powoli pokazują swoje kolory☺️

Miłej niedzieli ☺️
Basilikum 19:46, 12 kwi 2026

Wczoraj juz bylam z łopatka u prebisniegpw ale nie dalam rady ich wykopac. Spróbuję we wtorek z łopatą
Ewa777 13:01, 13 kwi 2026

Śliczne są te tulipany turkmeńskie