Danusiu, u mnie świeci słonko i jest w miarę ciepło...jutro ostatnie sadzenie tulipanów, bo czs najwyższy....dziękuję za pochwały moich poczynań fotografocznych
Aniu Mój perukowiec jest szczepiony na pieńku, co do odmiany to nie wiem - jak go kupowaliśmy to miał tylko cene na doniczce i nic pozatym. Nasz nie jest tak ekspansywny jak Twój
Aniu zaglądam do Ciebie i pozdrawiam.Spacerowałam w sobotę po Twoim ogródeczku bo mi te Twoje kamienie spać po nocach nie dają ale u mnie nie ma takich płaskich jak u ciebie hehe a odkąd zrobiłam skarpę w żwirku tak mnie wzieło na kamień w ogrodzie no ale narazie planuję bo itak nie mogłabym kamieni dżwigać ale w przyszłym roku zobaczymy.
Ewciu, wystarczy, że już Potomka dźwigasz...na kamienie przyjdzie czas....przyjrzyj się kamieniom, napewno większość z nich ma jedną ścianę bardziej płaską niż pozostałe....nie muszą być całkowicie jak deska
Czy kamienny krąg już ozłocił się jesiennie? Jak widać jest pięknie rosą ozdobiony. Krople jak brylanty-podobają mi sie bardzo Twoje zdjęcia. Pozdrawiam w ten dość ciepły pździernikowy wieczór.