Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 15:04, 21 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Pięne Aniu te "kropelkowe" zdjecia)Pogoda tez u nas piękna i mysle, ze u Ciebie również tak pięnie swieci słoneczko) Milego dniai dalszych udanych zdjęc bo robisz je rewelacyjnie

Danusiu, u mnie świeci słonko i jest w miarę ciepło...jutro ostatnie sadzenie tulipanów, bo czs najwyższy....dziękuję za pochwały moich poczynań fotografocznych
BASIA8 16:16, 21 paź 2013

GorAna napisał(a)

Basiu, nie wiem jaką masz odmianę...bo mój bardzo ekspansywny....już był taki krzaczor, że w ubiegłym roku przycięłam go przy samej ziemi i nowe odrosty miał przeszło metrowe

Aniu Mój perukowiec jest szczepiony na pieńku, co do odmiany to nie wiem - jak go kupowaliśmy to miał tylko cene na doniczce i nic pozatym. Nasz nie jest tak ekspansywny jak Twój
Ewa4 17:06, 21 paź 2013

Aniu zaglądam do Ciebie i pozdrawiam.Spacerowałam w sobotę po Twoim ogródeczku bo mi te Twoje kamienie spać po nocach nie dają ale u mnie nie ma takich płaskich jak u ciebie hehe a odkąd zrobiłam skarpę w żwirku tak mnie wzieło na kamień w ogrodzie no ale narazie planuję bo itak nie mogłabym kamieni dżwigać ale w przyszłym roku zobaczymy.
GorAna 18:04, 21 paź 2013

BASIA8 napisał(a)

Aniu Mój perukowiec jest szczepiony na pieńku, co do odmiany to nie wiem - jak go kupowaliśmy to miał tylko cene na doniczce i nic pozatym. Nasz nie jest tak ekspansywny jak Twój

Jak szczepiony to pewnie nie będzie taki zwariowany...ale perukowce bardzo dobrze znoszą cięcie.
GorAna 18:07, 21 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
Aniu zaglądam do Ciebie i pozdrawiam.Spacerowałam w sobotę po Twoim ogródeczku bo mi te Twoje kamienie spać po nocach nie dają ale u mnie nie ma takich płaskich jak u ciebie hehe a odkąd zrobiłam skarpę w żwirku tak mnie wzieło na kamień w ogrodzie no ale narazie planuję bo itak nie mogłabym kamieni dżwigać ale w przyszłym roku zobaczymy.

Ewciu, wystarczy, że już Potomka dźwigasz...na kamienie przyjdzie czas....przyjrzyj się kamieniom, napewno większość z nich ma jedną ścianę bardziej płaską niż pozostałe....nie muszą być całkowicie jak deska

yolka 19:30, 21 paź 2013

Czy kamienny krąg już ozłocił się jesiennie? Jak widać jest pięknie rosą ozdobiony. Krople jak brylanty-podobają mi sie bardzo Twoje zdjęcia. Pozdrawiam w ten dość ciepły pździernikowy wieczór.
GorAna 19:49, 21 paź 2013

Kamienny, jesienny 20 stron wcześniej...teraz pozostał liścing na trawingu

Yolka, miło mi, że wpadłaś
malgorzata_s... 21:59, 22 paź 2013

Buziaki Anuś
BASIA8 12:16, 23 paź 2013

Aneczko skoro Małgosia przesyła dla Ciebie Buziaczki - to Ja gorąco Cię pozdrawiam w ten piękny słoneczny dzionek
Milka 12:34, 23 paź 2013

GorAna napisał(a)
Kamienny, jesienny 20 stron wcześniej...teraz pozostał liścing na trawingu

Yolka, miło mi, że wpadłaś

oj Aniu, uśmiałam się