Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

marzena 19:54, 23 paź 2013

kropelki piękne, kamienie ( wszystkie !) u Ciebie świetne i pięknie wykorzystane
no i gratuluję, najszybciej odgadłaś ( choć nie było przecież konkursu...) co to za koło u mnie ...
pozdrawiam miło
GorAna 20:56, 23 paź 2013

marzena napisał(a)
kropelki piękne, kamienie ( wszystkie !) u Ciebie świetne i pięknie wykorzystane
no i gratuluję, najszybciej odgadłaś ( choć nie było przecież konkursu...) co to za koło u mnie ...
pozdrawiam miło

Marzenko, kiedyś trochę czytałam o współistnieniu, współzapeżności, przyciąganiu... przciwieństw....sama tez myślałam o zrobieniu takiego koła przy łuku z bukszpanów, ale zrezygnowałam, gdyż mało narazie w moim ogrodzie metafizyki....dużo chaosu....i kamieni....pomysł i wykonanie perfekcyjne....jeszcze tylko trzeba poczekać aż roślinki pokryją przestrzeń między bukszpanami
GorAna 21:20, 23 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki Anuś

Odbuziakowuję
GorAna 21:22, 23 paź 2013

BASIA8 napisał(a)
Aneczko skoro Małgosia przesyła dla Ciebie Buziaczki - to Ja gorąco Cię pozdrawiam w ten piękny słoneczny dzionek

Basiu, dziękuję za pozdrowienia....u mnie dzisiaj też słoneczko pięknie grzało....ale prac ogrodowych mało wykonałam, bo inne obowiązki pilniejsze
GorAna 21:24, 23 paź 2013

irena_milek napisał(a)

oj Aniu, uśmiałam się

Irenko, tu nie ma co się śmiać.... liścing na trawingu.....najmodniejszy fitnes ogrodomaniaka jesienią
Mala_Mi 21:27, 23 paź 2013

GorAna napisał(a)

Irenko, tu nie ma co się śmiać.... liścing na trawingu.....najmodniejszy fitnes ogrodomaniaka jesienią

Jak się skończy to obiecałam sobie, że zaczynam kości ruszać na innym fitnesie.. na razie liścing, chociaż drzewa prawie łyse.... Super określenie
AgnieszkaW 21:28, 23 paź 2013

Uff, nadrobiłam zaleglości u Ciebie Aniu. Pozdrawiam cieplutko
GorAna 21:32, 23 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Uff, nadrobiłam zaleglości u Ciebie Aniu. Pozdrawiam cieplutko

Agnieszko, po tym uff...zastanawiam się, czy to równie ciężkie jak grabienie liści....miło mi, że wpadłaś
GorAna 21:33, 23 paź 2013

asc napisał(a)

Jak się skończy to obiecałam sobie, że zaczynam kości ruszać na innym fitnesie.. na razie liścing, chociaż drzewa prawie łyse.... Super określenie

Aniu, polecam fitnes wodny...świetnie masuje ciało
malgorzata_s... 21:37, 23 paź 2013

Anula też uprawiałam dzisiaj trochę liścingu ale tyż inne zajęcia mnie odwołały. Pogoda cud malina, słonko przez okna nisko już świeci i ujawniło wątpliwe ozdoby, kropki zostawione przez owady różne oraz
dziwną mgiełkę. Trza było zadziałać coby mgła ogrodu nie zasłaniała