Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 22:57, 08 sty 2014

Kondzio napisał(a)
No pięknie wyglada haft zazdroszczę umiejętności ja przestałem tkac ale mam nadzieje ze jak bede bardziej dojrzały ze wruce do tego hi hi hi

Konrad, tkanie to jedst Coś!!!!.... chciałabym mieć takie umiejętności.....poczekaj jeszcze parę lat i zamiast wygrzewać kości pod piecem zasiądziesz do krosna....a teraz ciesz się młodością
malgorzata_s... 22:57, 08 sty 2014

GorAna napisał(a)

Małgoś, tak sobie myślę, że ściana szybciej powstanie niż obraz....a co tam..... do cierpliwych świat należy

Tej cierpliwości to zazdroszczę A to że ściana poczeka to co przeca to beton albo drewno to jej nie będzie zależało nie?
Kondzio 23:00, 08 sty 2014

GorAna napisał(a)

Konrad, tkanie to jedst Coś!!!!.... chciałabym mieć takie umiejętności.....poczekaj jeszcze parę lat i zamiast wygrzewać kości pod piecem zasiądziesz do krosna....a teraz ciesz się młodością
ja jestem z wykształcenia włókienniczym tkactwo artystyczny plus konserwacja tkanin praktyki miałem na Wawelu
GorAna 23:02, 08 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Tej cierpliwości to zazdroszczę A to że ściana poczeka to co przeca to beton albo drewno to jej nie będzie zależało nie?

Jak stracę cierpliwość, to oprawię i powieszę niedokończone dzieło...będzie lepiej działała no wyobrażnię
GorAna 23:04, 08 sty 2014

Kondzio napisał(a)
ja jestem z wykształcenia włókienniczym tkactwo artystyczny plus konserwacja tkanin praktyki miałem na Wawelu

no .....iiiiii...szczęka mi narmalnie opadła.....więcej pytań nie mam....ale umiejętności zazdroszczę...toż to skarb masz w rękach....wykorzystaj to
Kondzio 23:08, 08 sty 2014

GorAna napisał(a)

no .....iiiiii...szczęka mi narmalnie opadła.....więcej pytań nie mam....ale umiejętności zazdroszczę...toż to skarb masz w rękach....wykorzystaj to
kiedys chciałem ale na Wawel ciezkombylomsie dostać bo tam mozna było i na emerytuze pracować wiec na etat nie było szans tkanie w Krakowie pozamykano działa tylkomzakopane i jak sie nie mylę w Bielsku ale teraz nie wiem czy istnieją teraz ludzi nie stać wola kupować plakaty odprawiać zdjęcia no ale cóż takie czasy
GorAna 23:12, 08 sty 2014

Kondzio napisał(a)
kiedys chciałem ale na Wawel ciezkombylomsie dostać bo tam mozna było i na emerytuze pracować wiec na etat nie było szans tkanie w Krakowie pozamykano działa tylkomzakopane i jak sie nie mylę w Bielsku ale teraz nie wiem czy istnieją teraz ludzi nie stać wola kupować plakaty odprawiać zdjęcia no ale cóż takie czasy

Chciałabym, żeby bylejakość się ludziom znudziła.....żeby zobaczyli co jest prawdziwe i warte zachodu....a nie tylko chińszczyżna....takie czasy... niestety
Kondzio 23:14, 08 sty 2014

GorAna napisał(a)

Chciałabym, żeby bylejakość się ludziom znudziła.....żeby zobaczyli co jest prawdziwe i warte zachodu....a nie tylko chińszczyżna....takie czasy... niestety
dokladnie jak mi sie uda i znajdę fotki jutro to postaram sie kilka moich prac wsadzić na wątek hi hi hi
GorAna 23:16, 08 sty 2014

Kondzio napisał(a)
dokladnie jak mi sie uda i znajdę fotki jutro to postaram sie kilka moich prac wsadzić na wątek hi hi hi

No to jutro wpadnę , żeby podziwiać
JoannA 23:17, 08 sty 2014

GorAna napisał(a)

[img size=640x480
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/439047/original.JPG[/img]

Ja też czekam z niecierpliwością na efekt końcowy, ale już teraz widzę że pięknie będzie
pozdrawiam