Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 09:26, 13 mar 2014

ANIA napisał(a)
Aniu pozdrawiam i zapytuję o Twoje dzieło krzyżykowe. Pokaż nam obraz.

Aniu, specjalnie dla Ciebie, zrobiłam zdjęcie, bez rozwijania całej kanwy....bo to trochę pracy....dużo obrazu nie przybywa, bo czasu dla haftu coraz mniej

ANIA 09:29, 13 mar 2014

Na zdjęciu widac jak blisko jesteś "ramki" Goraco pozdrawiam. A w brak czasu wierzę i tak Ciępodziwiam za super organizację: hafty, budowa, ogród - nie tylko tulipanowy i super fotki.... dalej by wyliczać.
GorAna 09:33, 13 mar 2014

ANIA napisał(a)
Na zdjęciu widac jak blisko jesteś "ramki" Goraco pozdrawiam. A w brak czasu wierzę i tak Ciępodziwiam za super organizację: hafty, budowa, ogród - nie tylko tulipanowy i super fotki.... dalej by wyliczać.

Do końca zostało mi jeszcze 80 rzędów...trochę wody w rzekach upłynie....ale do nowego domu będzie jak znalazł
ANIA 09:37, 13 mar 2014

Takie rękodzieła wykonane przez siebie samego to i satysfakcja i oryginał. Takie rzeczy na nowo są teraz doceniane. Własnoręcznie wykonane ozdoby, wydziergane na drutach sweterki, szaliki, wyhaftowane serwetki mają prawdziwy urok. A Twój obraz to prawdziwe dzieło. Ile czasu robisz jeden rządek krzyzyków?
GorAna 09:42, 13 mar 2014

ANIA napisał(a)
Takie rękodzieła wykonane przez siebie samego to i satysfakcja i oryginał. Takie rzeczy na nowo są teraz doceniane. Własnoręcznie wykonane ozdoby, wydziergane na drutach sweterki, szaliki, wyhaftowane serwetki mają prawdziwy urok. A Twój obraz to prawdziwe dzieło. Ile czasu robisz jeden rządek krzyzyków?

Jak mam dużo czasu to dziennie popełniam dwa....270 krzyżyków każdy...a teraz z doskoku ...to niewiele....ale cały czas do przodu....ale zgadzam sie będzie oryginalnie....tylko jeden taki obraz na Świecie
ANIA 09:43, 13 mar 2014

Końcówka chyba najszybciej ubywa, czy może lepiej brzmi: końcówki najszybciej przybywa?
GorAna 09:45, 13 mar 2014

ANIA napisał(a)
Końcówka chyba najszybciej ubywa, czy może lepiej brzmi: końcówki najszybciej przybywa?

Teraz nudno się robi...bo same niebieskości......i tylko trochę innych kolorków krzewów...ale każdy krzyżyk przybliża mnie do finału
Kondzio 09:46, 13 mar 2014

Super wychodzi czy bede mógł ponowić moja proźbe czy bedzie jakiś kłopot
GorAna 09:48, 13 mar 2014

Kondzio napisał(a)
Super wychodzi czy bede mógł ponosić moja proźbe

Konradzie oczywiście...będę w Bydgoszczy to wstąpię i zapytam czy już są
Kondzio 09:49, 13 mar 2014

GorAna napisał(a)

Konradzie oczywiście...będę w Bydgoszczy to wstąpię i zapytam czy już są
super hi hi hi hi