Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

23:27, 15 wrz 2014
Przytulny dom i ogrodem otulisz go szczelniej, czy stawiasz na bardziej otwartą przestrzeń? O kamienie nie pytam, bo to oczywiste, że zmian nie bedzie
Dużo przyjemności podczas "moszczenia gniazdka" życzę, Aniu
yolka 07:11, 16 wrz 2014

Aniula, ale pędzisz z robotą , dom prawie gotowy, a ogród także zadbany, jak ty to robisz. Podziwiam, przyjmij słowa uznania. Pozdrawiam i ładnej pogody zyczę jak najdłużej, żeby sie w domku nie brudziło to co już zrobione
BASIA8 07:30, 16 wrz 2014

Aneczko domek Macie piękności Ogródeczek wygląda bardzo ładnie - jest taki zadbany - mimo natłoku prac. Pozdrawiam Cię serdecznie. Buziaczki przesyłam.
GorAna 11:33, 16 wrz 2014

Iwa napisał(a)
Przytulny dom i ogrodem otulisz go szczelniej, czy stawiasz na bardziej otwartą przestrzeń? O kamienie nie pytam, bo to oczywiste, że zmian nie bedzie
Dużo przyjemności podczas "moszczenia gniazdka" życzę, Aniu

Iwonko, przestrzeń wokół ogrodu z zamysłem była niezasiedlona....teraz trzeba to zmienić.....kamienie pozostaną na swym miejscu....celowo rabaty z nimi są oddalone od domu...wprowadzę troszkę ceglanych tematów, żeby było spójnie z cokołem domu i jakimś miejscem do grilowania.....co do gniazdka.....moszczę go, choć większość piskląt już wyfrunęła....pozostała tylko jedna ptaszyna
GorAna 11:34, 16 wrz 2014

yolka napisał(a)
Aniula, ale pędzisz z robotą , dom prawie gotowy, a ogród także zadbany, jak ty to robisz. Podziwiam, przyjmij słowa uznania. Pozdrawiam i ładnej pogody zyczę jak najdłużej, żeby sie w domku nie brudziło to co już zrobione

Joluś ja wiejska baba jestem....żadnej pracy się nie boję....odpocznę zimą
Dziękuję za uznanie
GorAna 11:37, 16 wrz 2014

BASIA8 napisał(a)
Aneczko domek Macie piękności Ogródeczek wygląda bardzo ładnie - jest taki zadbany - mimo natłoku prac. Pozdrawiam Cię serdecznie. Buziaczki przesyłam.

Basiu, jak miło, że jeszcze o mnie pamiętasz
Zostawiam dla Ciebie i innych moje dynie

11:44, 16 wrz 2014
A to zbieg okolicznosci! Zupę dyniową gotuję Nareszcie słoneczko mam, będzie obiad na tarasie, w towarzystwie mojego jedynego "pisklaka",który też jeszcze z nami "gniazduje"
Dobrego dnia,Aniu!
yolka 11:46, 16 wrz 2014

GorAna napisał(a)

Joluś ja wiejska baba jestem....żadnej pracy się nie boję....odpocznę zimą
Dziękuję za uznanie

Ja taka sama baba, nawet chłopskie prace wykonuję czasem...
GorAna 11:47, 16 wrz 2014

Iwa napisał(a)
A to zbieg okolicznosci! Zupę dyniową gotuję Nareszcie słoneczko mam, będzie obiad na tarasie, w towarzystwie mojego jedynego "pisklaka",który też jeszcze z nami "gniazduje"
Dobrego dnia,Aniu!

Zuma dyniowa.....mniam!!!............tak to już jest, że gniazda pustoszeją.....przybywa wtedy czasu na realizację własnych marzeń.....jednym z nich jest właśnie ten dom
Buziaki dla Ciebie zostawiam i zmykam
GorAna 11:50, 16 wrz 2014

yolka napisał(a)

Ja taka sama baba, nawet chłopskie prace wykonuję czasem...

Joluś teraz modne gender.....nie ma babskich i chłopskich zajęć....wszystko się wyrównuje.....tylko ciąża i poród jakoś nie chcą się "zdżenderować"