Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

eda 00:43, 13 wrz 2014

Super Aniu ze wszystkim się wyrabiasz domek cudny ogród bajka i dyniachy fajoskie Buziaki
Joku 20:45, 13 wrz 2014

Bardzo pomysłowo przystrzyżone Skyrockety. A domek bardzo ładny.
paniprzyroda 22:12, 13 wrz 2014

Dynie u mnie nie rosną, nie posiałam ale popatrzę u Ciebie Z zaciekawieniem obejrzałam domek, bardzo podobne wykończenie elewacji będzie u mnie, jeśli nie takie samo
GorAna 08:56, 15 wrz 2014

Kochani wpadam i odpowiadam zbiorowo....czasu mi nadal nie starcza

Iwonko ogród nic a nic się nie skurczył, ponieważ dom stoi dokładnie w tym samym miejscu co stary, który wyburzyliśmy w lutym....dojdą mi jeszcze nowe rabatki....ale to już w przyszłym roku
Cieszę się, że zaglądasz

[bAgnieszko]
, domek nie mógł wyglądać inaczej, bardzo cenię sobie staropolskość, marzyłam o takim wiele lat....jak widać marzenia się spełniają
Pozdrawiam cieplutko

Aniu, obraz czeka na dłuższe wieczory....miejsce w domu jest dla niego już wybrane
Dzięki za miłe słowa

Iwonko-al, dziękuję za komplementa

Bogusiu, domek z zewnątrz już prawie gotowy....jeszcze trochę w środku pozostało pracy i można będzie pod koniec listopada zamieszkać

Małgosiu, barierka na balkonie musi być, bo jak będę kontrolować eMa, co robi na polu, to przeca nie mogę wypaść na twarz
Buziaki
GorAna 09:02, 15 wrz 2014

Edytko, nie wyrabiam ze wszystkim....ogórki dopiero teraz konserwuję, a dynia wyrosła jedyna z całej paczki....ale nadrobiła plonem

Jolu, dziękuję, że dostrzegłaś przystrzyżone jałowce.....żywopłot będę cieła dopiero w marcu, bo wcześniej nie miałam czasu

Paniprzyrodo, cieszę się, że elewacja przypadła Ci do gustu.....jakby co możemy pokonwersować po budowlanemu....nadrobiłam wiedzę tajemno-budowlaną....fachowcy mnie przeszkolili
Filomena 10:34, 15 wrz 2014

Aniu
szalenie podobają mi się Twoje pomysły, zdjęcia z zimy pokazują, że ogród ma cieszyć przez cały rok, architektoniczne detale i mocne akcenty figur zimozielonych widać najlepiej zimą
pozdrawiam
Kapibara 18:04, 15 wrz 2014

Domek w ślicznych pastelach, a ja osiołek myślałam, że żółciutki a to ocieplenie ło matko....

serdeczności Aniu,
eliza3 18:18, 15 wrz 2014

Nacieszyłam oczy pięknymi zdjęciami, ślicznie u Ciebie.

Kiedy sadzisz tulipany?
GorAna 19:12, 15 wrz 2014

Filomena napisał(a)
Aniu
szalenie podobają mi się Twoje pomysły, zdjęcia z zimy pokazują, że ogród ma cieszyć przez cały rok, architektoniczne detale i mocne akcenty figur zimozielonych widać najlepiej zimą
pozdrawiam

Jak miło , że wpadłaś.....ogród nasadzam i tworzę tak, y cieszył mnie cały rok, także zimą
paniprzyroda 20:24, 15 wrz 2014

Aniu, wobec tego skorzystam z okazji i zapytam się o dekory przy oknach. Czy sztukaterię przy oknach masz odsuniętą o 2cm od glifów, czy na jest równo z nimi? Muszę zdecydować