Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

yolka 16:49, 27 sty 2015

Nawet wiem, z którego okna foty porobione. A więc wiadomo już, że byłam u Ani - przelotem.Chciałam jednocześnie napisać o obu spotkaniach - w sobotę wybieram sie do Gosi, też przelotem, ale skoro Ania wspomniała, to ja też wspominam. A więc widziałam WSZYSTKO, wszystko jest PIĘKNE, Obraz też widziałam i inne obrazy także. Pejzaż ogrodowy widzielismy w trakcie powstawania (byłam z pasażerem eM)więc wiedziałam czego się spodziewać, ale na widok pozostałych zaniemówiliśmy, dosłownie była chwila milczenia, dość długa. Wnętrze nowego domu przeslicznie zaaranżowane, Ania ma niezwykły gust, powiem tylko, że najpierw powinnam poznać Anię a potem sie budować i urządzać wnętrze. Spróbujcie Anię namówić żeby ciut więcej pokazała, przecież różne foty tu na O prezentujemy, ja nie mogę bo wszystko widziałam. U Gosi też bedą niespodzianki wnętrzarskie. Co do pierzyny to bardzo ładna, u mnie rano tez była, ale się zmyła. Pozdrawiam i do zabaczenia - u mnie
yolka 16:52, 27 sty 2015

GorAna napisał(a)

Gosiaczku, tak było rano....teraz już tylko resztki śniegu.....za ciepło i się roztopiło.....a Jolka zna się na rzeczy...teraz siedzi i uczy się krzyżykować

Zbyt dużo powiedziane ale mam taki plan, a ja planów sie trzymam
malgorzata_s... 16:53, 27 sty 2015

No właśnie Jest nawet wątek wnętrzarski Pokazuj kochana plissssssss
Karol99 17:05, 27 sty 2015

Piekny ogród zimową porą, pozdrawiam
GorAna 21:31, 27 sty 2015

yolka napisał(a)
Nawet wiem, z którego okna foty porobione. A więc wiadomo już, że byłam u Ani - przelotem.Chciałam jednocześnie napisać o obu spotkaniach - w sobotę wybieram sie do Gosi, też przelotem, ale skoro Ania wspomniała, to ja też wspominam. A więc widziałam WSZYSTKO, wszystko jest PIĘKNE, Obraz też widziałam i inne obrazy także. Pejzaż ogrodowy widzielismy w trakcie powstawania (byłam z pasażerem eM)więc wiedziałam czego się spodziewać, ale na widok pozostałych zaniemówiliśmy, dosłownie była chwila milczenia, dość długa. Wnętrze nowego domu przeslicznie zaaranżowane, Ania ma niezwykły gust, powiem tylko, że najpierw powinnam poznać Anię a potem sie budować i urządzać wnętrze. Spróbujcie Anię namówić żeby ciut więcej pokazała, przecież różne foty tu na O prezentujemy, ja nie mogę bo wszystko widziałam. U Gosi też bedą niespodzianki wnętrzarskie. Co do pierzyny to bardzo ładna, u mnie rano tez była, ale się zmyła. Pozdrawiam i do zabaczenia - u mnie

Jolka, czuję się onieśmielona Twoimi pochwałami....cieszę się bardzo, że Ci się moje aranżacje podobają, ale do wykończenia pozostało jeszcze dużo .....przecież to zwykły...... nowy dom....bez żadnych udziwnień, bo ja postrzegam wszystko prosto bez naciapań......dlatego wszystko wydaje się takie cacy ni ma co pokazywać.....no może palącą się świeczkę

GorAna 21:32, 27 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No właśnie Jest nawet wątek wnętrzarski Pokazuj kochana plissssssss

Ciotuniu, gdzież mi tam do wątków wnętrzarskich.....mam szkoły rolnicze....i mieszkam daleko od szosy
GorAna 21:36, 27 sty 2015

Karol99 napisał(a)
Piekny ogród zimową porą, pozdrawiam

Karolu, teraz wieczorkiem to tylko pozostały resztki, wszystko się roztopiło
Iwk4 21:38, 27 sty 2015

GorAna napisał(a)

Iwonko, zakupiłam specjalny program ( taki, w którym przerabiana była Bitwa pod Grunwaldem), który przekształca pikselki ze zdjęcia na krzyżyki......to bardzo prosta czynność....dobierasz rozmiar obrazu, ilość kolorów nici i otrzymujesz gotowy do wydruku wzór z legendą kolorów....potem tylko igła i do przodu
Pozdrawiam

Ale fajny sposób
Szkoda, ze już haftować nie daję rady. Zrobiłabym jeszcze taki własny obraz
GorAna 21:49, 27 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Ale fajny sposób
Szkoda, ze już haftować nie daję rady. Zrobiłabym jeszcze taki własny obraz

Iwonko można też zamówić obraz olejny,ze zdjęcia, malowany przez malarza, albo drukowany.....zamawiałam taki na prezent....byłam zadowolona....zawsze taki obraz bardziej cieszy, bo to jednak Twój ogród
Pozdrawiam
malgorzata_s... 22:18, 27 sty 2015

GorAna napisał(a)

Ciotuniu, gdzież mi tam do wątków wnętrzarskich.....mam szkoły rolnicze....i mieszkam daleko od szosy

Kochana ale intuicję i gust projektantki wnętrz masz Wątek nazywa się Wnętrzowisko