Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Milka 13:08, 19 lut 2015

Jaki radosny widok ze stadkiem
Dzis bylo oszronione do 10, a teraz juz ciepelko cudne przebisniegi, ja chyba nie mam, bo juz nie pamietam, co jesienia sadziłam
BASIA8 13:11, 20 lut 2015

Hej Aneczko. U Nas chwila wytchnienia - pierwszy raz od 2 miesięcy Miki jest kilka dni zdrowy oby tak już zostało.
Piękne widoki pokazujesz - sarenki rewelacyjne - macie pewnie duuuuuże gospodarstwo rolincze - patrząc na areał zasianej przenicy.
Do Nas też przychodzą sarenki - nie na Nasze pole, ale można na nie popatrzeć z samego rana lub wieczorem chyba że jest dużo śniegu, zimno to w ciągu dnia też są - na tą intencję kupiliśmy lornetkę - zawsze lepiej je widać i są bliżej Nas - zdjęcia nie uda mi się zrobić bo są za daleko żeby zoomem je ściagnąć - nie mamy takiego aparatu .
Pozdrawiam i dziękuję za pamięć.
Buziaki śle.
Agania 21:34, 20 lut 2015

Wychodzę z petycją...o więcej słońca...nie tylko na wrzosach....moje przebiśniegi udusiły się pod śniegiem
Ale antylopy biegają u Ciebie
kitek81 23:23, 20 lut 2015

przebiśniego, słoneczko, sarenki-ale masz tego wiosennego szczęścia
GorAna 13:18, 21 lut 2015

BASIA8 napisał(a)
Hej Aneczko. U Nas chwila wytchnienia - pierwszy raz od 2 miesięcy Miki jest kilka dni zdrowy oby tak już zostało.
Piękne widoki pokazujesz - sarenki rewelacyjne - macie pewnie duuuuuże gospodarstwo rolincze - patrząc na areał zasianej przenicy.
Do Nas też przychodzą sarenki - nie na Nasze pole, ale można na nie popatrzeć z samego rana lub wieczorem chyba że jest dużo śniegu, zimno to w ciągu dnia też są - na tą intencję kupiliśmy lornetkę - zawsze lepiej je widać i są bliżej Nas - zdjęcia nie uda mi się zrobić bo są za daleko żeby zoomem je ściagnąć - nie mamy takiego aparatu .
Pozdrawiam i dziękuję za pamięć.
Buziaki śle.

Basiu, cieszę sie bardzo, że z Mikołajkiem już lepiej....słoneczko już wysoko, to można na spacery chodzić, a słonko to najlepsze lekarstwo

Moje gospodarstwo nie taaakie wielkie....raczej średnie, ale pszenicy starcza i dla nas i dla sarenek....wczoraj były dwa stada.....w jednym 12, a w drugim 9 szt
Pozdrawiam
GorAna 13:19, 21 lut 2015

Milka napisał(a)
Jaki radosny widok ze stadkiem
Dzis bylo oszronione do 10, a teraz juz ciepelko cudne przebisniegi, ja chyba nie mam, bo juz nie pamietam, co jesienia sadziłam

Irenko, dzisiaj dla mnie najradośniejsze zdjęcie....pierwsi lokatorzy....znak, że wiosna już jest!!!!!!

GorAna 13:22, 21 lut 2015

Agania napisał(a)
Wychodzę z petycją...o więcej słońca...nie tylko na wrzosach....moje przebiśniegi udusiły się pod śniegiem
Ale antylopy biegają u Ciebie

Agatka, mówisz i masz

GorAna 13:24, 21 lut 2015

kitek81 napisał(a)
przebiśniego, słoneczko, sarenki-ale masz tego wiosennego szczęścia

Kasiu, dzisiaj nadsłuchiwałam, czy już są skowronki....niestety jeszcze cicho....tylko wróble i sikorki śpiewają coraz głośniej....a tulipanki coraz większe!!!

GorAna 13:27, 21 lut 2015

tu jeszcze szaro-buro...słonko nie dochodzi
Kondzio 13:51, 21 lut 2015

Jak miło oglądać znów twoj ogrod