Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

eliza3 17:14, 08 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Śliczne, jestem w szoku, że tak wcześnie kwitną, na moje jeszcze sobie poczekam.
Tulipanki też masz cudne.
Milka 17:22, 08 maj 2013

Szybko czosnek zakwitł, u mnie nic, tylko paki!
danuta_szwajcer 06:22, 09 maj 2013

Maria667 napisał(a)
Ach, te Rh to masz niesamowite Kiedy moje takie będą (jak dożyją)?

Marysiu urosną, pozostałe rh tez u mnie sa jeszcze malutkie
danuta_szwajcer 06:23, 09 maj 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Zwiedzam Twoj ogród i podziwiam. Ta burza barw jest mi bardzo bliska. Pozdrawiam serdecznie - zwłaszcza ze mieszamy w tym samym mieście

Miło mi Agnieszko Masz tez swoj ogrod?
danuta_szwajcer 06:26, 09 maj 2013

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, u ciebie wiosna to z dwa tygodnie do przodu jak u mnie. Czosnek i bez jeszcze u mnie w malutkich pączkach, a u ciebie już w rozkwicie. Mam też ten biały czosnek, bardzo go lubię.

Bozenko codziennie jak rano popatrze przez okno to wszystko tak bardzo w oczach rosnie Jest Ciepło i wilgotno wiec rosnie i kwitnie a ten zapach, zobaczysz jak pojedziesz do siebie to tez wszystko juz kwitło
danuta_szwajcer 06:28, 09 maj 2013

Elu to taka odmiana rh on kazdego roku tak wczesnie kwitnie i w dodatku powtarza kwitnienie z koncem lata Pozostałe rh co mam tez pozniej zakwitna, teraz azalie juz kwitna niektore
danuta_szwajcer 06:31, 09 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Szybko czosnek zakwitł, u mnie nic, tylko paki!

Irenko ten czosnek kupiłam w tym roku w donicy dlatego tak szybko zakwita no i miał byc niebieski pozostale co kupilam to nie kwitna. Ale cudnie za oknem a ten zapach Poranek o tej porzu roku to bajka
Agnieszka_B 18:33, 09 maj 2013

Miło mi Agnieszko Masz tez swoj ogrod?

Witaj. Mój ogród jest niewielkim przydomowym ogródkiem w dzielnicy Wielopole . Ma 4 lata. Bez przerwy w nim cos przesadzam, a myslenie o tym co gdzie i jak stalo sie moją obsesją. Sama się dziwię , że te rośliny to jeszcze znoszą. Nie mam na ogrodowisku swojego wątku bo do tej pory operowałam jedynie tradycyjnym aparatem fotograficznym - wszystko recznie i na kliszy. Poza tym czuje się troche zawstydzona widząc wasze dziela. Dopiero niedawno udalo mi sie zdobyc stara cyfrówke po kims z rodziny i chyba jednak zacznę działac z wątkiem.
Twoj ogród zwiedzam z ogromną przyjemnością.
Agnieszka_B 18:38, 09 maj 2013

Irenko ten czosnek kupiłam w tym roku w donicy dlatego tak szybko zakwita no i miał byc niebieski pozostale co kupilam to nie kwitna. Ale cudnie za oknem a ten zapach Poranek o tej porzu roku to bajka

Zgadzam się , że zapach o poranku jest obledny. Szkoda , że trzeba rano zostawiać ogród i zasuwać do pracy Juz bym chciała byc emerytką!
Marta7 22:40, 09 maj 2013

Danusia Rh piękny,zawsze mi się wydawało że czerwone RH jest trudne do uprawiania,a tu proszę jaki dorodny
Ty zapewne cieszysz się odwiedzinami swoich dziewczyn,pozdrów ich i coby słoneczko wam świeciło