Bozenko codziennie jak rano popatrze przez okno to wszystko tak bardzo w oczach rosnie Jest Ciepło i wilgotno wiec rosnie i kwitnie a ten zapach, zobaczysz jak pojedziesz do siebie to tez wszystko juz kwitło
Elu to taka odmiana rh on kazdego roku tak wczesnie kwitnie i w dodatku powtarza kwitnienie z koncem lata Pozostałe rh co mam tez pozniej zakwitna, teraz azalie juz kwitna niektore
Irenko ten czosnek kupiłam w tym roku w donicy dlatego tak szybko zakwita no i miał byc niebieski pozostale co kupilam to nie kwitna. Ale cudnie za oknem a ten zapach Poranek o tej porzu roku to bajka
Witaj. Mój ogród jest niewielkim przydomowym ogródkiem w dzielnicy Wielopole . Ma 4 lata. Bez przerwy w nim cos przesadzam, a myslenie o tym co gdzie i jak stalo sie moją obsesją. Sama się dziwię , że te rośliny to jeszcze znoszą. Nie mam na ogrodowisku swojego wątku bo do tej pory operowałam jedynie tradycyjnym aparatem fotograficznym - wszystko recznie i na kliszy. Poza tym czuje się troche zawstydzona widząc wasze dziela. Dopiero niedawno udalo mi sie zdobyc stara cyfrówke po kims z rodziny i chyba jednak zacznę działac z wątkiem.
Twoj ogród zwiedzam z ogromną przyjemnością.
Danusia Rh piękny,zawsze mi się wydawało że czerwone RH jest trudne do uprawiania,a tu proszę jaki dorodny
Ty zapewne cieszysz się odwiedzinami swoich dziewczyn,pozdrów ich i coby słoneczko wam świeciło