Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 12:12, 07 maj 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Jak szybko zakwitł Ci rh i zaraz widzę azalie będą zachwycać. Tulipany przepiękne, godzinami mogłabym oglądać takie zdjęcia.
Pozdrawiam

Fajnie się potem ogląda zdjęcia zimą
danuta_szwajcer 12:20, 07 maj 2013

anna_g napisał(a)

Ale fajny - taki radosny - przypomina mi piłeczkę
Danuś - ja się dzisiaj bardzo ucieszyłam bo przekopując moją ulubiona rabatkę na której posadzone są moje pierwsze w życiu lilie zauważyłam że jedna z nich - tych marketowych - jednak wylazła Wiem że to śmieszne cieszyć się z jednej lilii - niemniej ja się cieszę, że nie wszystkie są stracone. Zatem czekam jeszcze na inne a może jeszcze coś wychyli łepek Ta co wyszła to azjatycka val di sol - żółta (choć unikam)
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko Prace w ogrodzie trwają??? Jak pogoda u Ciebie?

Aniu no faktycznie taka piłeczka A to, ze sie cieszysz to nie jest śmieszne to jest naturalne Tez tak mam i zapewne każdy na tym forum. Moja szajba ogrodowa jest taka, ze jak cos zakwitnie to jak tylko M przyjezdza z pracy to musi koniecznie pojsc zobaczyc albo mms robie i wysyłam do kolezanek takich co wiem , ze to rozumią Aniu myśle, ze te nastepne lilie też ci wyrosną, posadziłas je dosyc głeboko a teraz po tym deszczu w koncu udało im się wyjsc Oj prace trwają i wczoraj po pracy machnełam prawie cały ogród wykosiłam i padałam na pysk i nie miałam siły wykosic juz paru metrów. Jeszcze musze podkaszarką "podgolić") Dzis znowu kupiłam sadzonki cynii no wiec musze posadzic Tak juz będzie całe lato az do mrozow. Aniu ja mam prawie 2000m2 wiec mam co robic
danuta_szwajcer 12:20, 07 maj 2013

No i pogoda Aniu od rana padało, nad ranem nawet grad walił mi po dachu ale teraz już słonko a ja w pracy póki co
nebel 12:23, 07 maj 2013

W końcu znałazłam parę chwil, aby nadrobic zaległości u Ciebie
Lubię ten Twój kolorowy ogród. A zimą, często oglądałam sobie te kwiatowe rabaty dla poprawienia nastroju. Zawsze pomagało.
A i ten sezon zapowiada się całkim, całkim
Ewa
danuta_szwajcer 12:23, 07 maj 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia nareszcie do Ciebie dotarlam,co klikłam Twój link wyskakiwało błąd serweru.
Ależ u Ciebie pięknie ! Spektakl tulipanowy,rodendronowy bardzo mi się podoba,oby trwał jak najdłużej !
Mocno pozdrawiam

Martus teraz to u mnie będzie ciągle cos kwitło bo tak mam posadzone. Zresztą tak jak u Ciebie Zaczynają kwitnac juz azalie no i potem reszta rh bo ten czerwony to zawsze mi kwitnie juz w kwietniu nawet.
danuta_szwajcer 12:26, 07 maj 2013

Marta7 napisał(a)
I teraz wraz z słoneczkiem przybiegłam się przywitać,bo póżniej praca do nocy,milusińskiego dnia życzę

Martus no to my tak się wymienimy Teraz jestes w ogrodzie a ja w pracy Wyszlo slonko wiec jak wroce to juz mam plany co bede szybko robic bo musze wszystko zrobic do jutra bo przyjezdzaja na pare dni moje dziewczyny wiec bede chciała jak najwiecej czasu z nimi spedzic i nacieszyc sie "aniołeczkiem
danuta_szwajcer 12:33, 07 maj 2013

nebel napisał(a)
W końcu znałazłam parę chwil, aby nadrobic zaległości u Ciebie
Lubię ten Twój kolorowy ogród. A zimą, często oglądałam sobie te kwiatowe rabaty dla poprawienia nastroju. Zawsze pomagało.
A i ten sezon zapowiada się całkim, całkim
Ewa

Dziękuje Ci Ewo za ciepłe słowa i miło mi, ze komuś ten mój zwariowany kolorowy ogród pomaga
To moje również "sanatorium" dla duszy i ciała
Lubie taki misz-masz kwiatowy i musze pilnować moje chciejstwo Rabaty z kwiatami wymagają też o wiele więcej pracy niestety i wystarczy, ze chorowałam i teraz mam problem nadrobic te wszystkie potrzebne prace.
nebel 12:38, 07 maj 2013

W takim razie przede wszytskim życze zdrowia i siły przy pracy w ogrodzie.
Miłego dnia i pozdrawiam ze słonecznego Gdańska
Mala_Mi 16:15, 07 maj 2013

Lubie taki misz-masz kwiatowy i musze pilnować moje chciejstwo Rabaty z kwiatami wymagają też o wiele więcej pracy niestety i wystarczy, ze chorowałam i teraz mam problem nadrobic te wszystkie potrzebne prace.

Zupełnie jak u mnie
Milka 16:44, 07 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Dziękuje Ci Ewo za ciepłe słowa i miło mi, ze komuś ten mój zwariowany kolorowy ogród pomaga

identycznie jak u mnie
też nie mogę nadrobic, a i Marzenka jak była, stwierdziła, że bardzo dużo mam pracy z tym ogrodem, no i wielki jest też, ale i tak najważniejsza ta terapia co ją mamy