Agnieszko to normalne, ze ciagle sie cos przesadza i poprawia i tak juz bedzie jak sie to lubi Jezeli ogrod jest pasja, przyjemnoscia to staje sie obsesją Tez tak mam, ze ciagle kombinuje i mysle Nie musisz sie czuc zawstydzona Echh no i aż żal, ze tak malo czasu jest jak sie niestety chodzi do pracy tez tak mam.Mieszkasz w ładnej dzielnicyMoze kiedys sie spotkamy Pozdrawiam
Dziekuje Ci Martuś i słonko jest cudne Radosc ogromna a to rh to miało byc niskie a takie duze wyrosło i kwitnie co roku Kwitna tez juz azalie niektore
Danusia pozdrawiam niedzielnie całą rodzinkę,a ten kwiatuszek z żółtą konewką prześliczny,zazdroszczę Ci go,widać że się wdał do babci (poznałam po konewce )
Czekam na zdjęcia azali
Danusiu! mam zajrzeć do Ciebie i trak co wieczór brakuje czasu. Ogród robi się kolorowy Azalia wczesna odmiana, u mnie kwitną w doniczkach kupione a stoja pod szkłem jeszcze nie posadziłam,bo plany sie zmieniły pójdą w inne miejsce.
Tulipany niektóre odmiany mamy jednakowe. U Ciebie wybarwiły się lila z białym i ciemny fiolet, a mnie zastanawia czy moje mało maja potasu że nie wybarwiły się granatowe i fioletowe czy pomylone mi przesłali cebule. Pomylone to są bo wyszły zamiast pomarańczowych ciemny róż,
Wnuczka najfajniesza pomocniczka. a nas cieszą te dzieciaczki.