Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 23:22, 09 maj 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Witaj. Mój ogród jest niewielkim przydomowym ogródkiem w dzielnicy Wielopole . Ma 4 lata. Bez przerwy w nim cos przesadzam, a myslenie o tym co gdzie i jak stalo sie moją obsesją. Sama się dziwię , że te rośliny to jeszcze znoszą. Nie mam na ogrodowisku swojego wątku bo do tej pory operowałam jedynie tradycyjnym aparatem fotograficznym - wszystko recznie i na kliszy. Poza tym czuje się troche zawstydzona widząc wasze dziela. Dopiero niedawno udalo mi sie zdobyc stara cyfrówke po kims z rodziny i chyba jednak zacznę działac z wątkiem.
Twoj ogród zwiedzam z ogromną przyjemnością.

Agnieszko to normalne, ze ciagle sie cos przesadza i poprawia i tak juz bedzie jak sie to lubi Jezeli ogrod jest pasja, przyjemnoscia to staje sie obsesją Tez tak mam, ze ciagle kombinuje i mysle Nie musisz sie czuc zawstydzona Echh no i aż żal, ze tak malo czasu jest jak sie niestety chodzi do pracy tez tak mam.Mieszkasz w ładnej dzielnicyMoze kiedys sie spotkamy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 23:27, 09 maj 2013

Jeszcze inne tulipany zakwitły No i mała pomocnica Najładniejszy kwiatuszek
AgnieszkaW 23:29, 09 maj 2013

Tulipki śliczne, ale mała pomocnica najpiękniejsza. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 23:30, 09 maj 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia Rh piękny,zawsze mi się wydawało że czerwone RH jest trudne do uprawiania,a tu proszę jaki dorodny
Ty zapewne cieszysz się odwiedzinami swoich dziewczyn,pozdrów ich i coby słoneczko wam świeciło

Dziekuje Ci Martuś i słonko jest cudne Radosc ogromna a to rh to miało byc niskie a takie duze wyrosło i kwitnie co roku Kwitna tez juz azalie niektore
Marta7 19:48, 12 maj 2013

Danusia pozdrawiam niedzielnie całą rodzinkę,a ten kwiatuszek z żółtą konewką prześliczny,zazdroszczę Ci go,widać że się wdał do babci (poznałam po konewce )
Czekam na zdjęcia azali
Kindzia 09:09, 13 maj 2013

Przyleciałam Ci dobrego tygodnia życzyć I wszystkie kwiatuszki pooglądałam, piękne!
anna_g 09:18, 13 maj 2013

Piękne tulipki - prześliczna pomocnica Pozdrawiam poniedziałkowo. U mnie obecnie 7 stopni i pada (zresztą już dwa dni).
nebel 10:00, 13 maj 2013

Ja Tobie również życze miłego tygodnia, a przede wszystkim ciepłego. Pzdr.ewa
Anabell 10:27, 13 maj 2013

Danusiu! mam zajrzeć do Ciebie i trak co wieczór brakuje czasu. Ogród robi się kolorowy Azalia wczesna odmiana, u mnie kwitną w doniczkach kupione a stoja pod szkłem jeszcze nie posadziłam,bo plany sie zmieniły pójdą w inne miejsce.
Tulipany niektóre odmiany mamy jednakowe. U Ciebie wybarwiły się lila z białym i ciemny fiolet, a mnie zastanawia czy moje mało maja potasu że nie wybarwiły się granatowe i fioletowe czy pomylone mi przesłali cebule. Pomylone to są bo wyszły zamiast pomarańczowych ciemny róż,
Wnuczka najfajniesza pomocniczka. a nas cieszą te dzieciaczki.
EPODLAS 11:59, 13 maj 2013

Racja Danusiu, mała wnusia jest największym kwiatuszkiem w ogrodzie. I jaka pracowita, z jaką pasją podlewa babcine kwiatki