Haniu u nas tak zimno i mokro i w ogrodzie od ciezaru juz powalone bardzo a ja sil ani zdrowia by cos robic moze dzis uda mi sie wyjsc i porobic pare zdjec ale trawa i jeszcze raz trawa rosnie jeszcze szybciej a mnie to juz przeraza kiedy ja to zrobie?
Dziękuje Ci ze pospacerowałas u mnie i, że tez lubisz przepych kwiatów bo ja uwielbiam kwiaty i te na krzewach również a ta hosta to Blue Angel Jedyna nazwa jaką zapamietałam jak kupowałam
Martuś dziekuje, ze o mnie pammietasz , dzis bede nadrabiac zaleglosci ale u mnie było takie pogorszenie, ze sił nawet nie miałam by klikac, teraz mam nowe leki, dalej nie slysze i tak sie mecze.U mnie zimno, mokro i nie wiem czy uda mi sie wyjsc by zdjecia zrobic a ogrod to u mnie trawą zarasta bo i pogoda sprzyja.Ale pospaceruje u wszystkich i naciesze się i naładuje akumulatory
Danusia wiem jak się czujesz,a jakie to przykre uczucie jak się nie słyszy-coś okropnego,dlatego nie przemęczaj się i nie rób nic na siłę,odpoczywaj-wiem że to trudne ale jak mus,to mus.
Pozdrawiam serdecznie i energetycznego maka przesyłam który ma też dzialanie zdrowotne