Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

boguslawa_ma... 08:27, 30 maj 2013

Danusiu pozdrawiam i zdrówka życzę
danuta_szwajcer 08:27, 30 maj 2013

GorAna napisał(a)
Bajkowo się robi u Ciebie
Pozdrawiam i zdrówka życzę

Aniu Twoj ogrod ogladam codziennie ale ani sił nie miałam by ślad zostawic, Twoj jest bajkowy")
danuta_szwajcer 08:30, 30 maj 2013

Anabell napisał(a)
Zrobiłam spacer po ogrodzie.To prawdziwy botaniczny ogród.i o tą porę najpiękniejszy.Buk tricolor jaki duży, ładny ma pokrój. Widzę stojaczek do piwonii, to robiony? taki wydaje mi się szerszy jak gotowe.Mam ich kilkanaście gotowych, a jeszcze ma mi ktoś zrobić ciut szersze i wyższe.
Danusiu! rób zdjęcia i pokazuj te same w innych ujęciach nam się nie znudzą.
Bylin masz b. dużo. Tak proponują w ogrodach 70% krzewów i drzew, reszta iglaki i tak jest u Ciebie.

Haniu u nas tak zimno i mokro i w ogrodzie od ciezaru juz powalone bardzo a ja sil ani zdrowia by cos robic moze dzis uda mi sie wyjsc i porobic pare zdjec ale trawa i jeszcze raz trawa rosnie jeszcze szybciej a mnie to juz przeraza kiedy ja to zrobie?
danuta_szwajcer 08:31, 30 maj 2013

Bogdzia napisał(a)
Ślicznie , kolorowo u Ciebie. Pozdrawiam.

Bożenko dziękuje, ze miałas czas by zajrzec i do mnie bo wiem jak bardzo teraz jestes zajeta
grembosia 08:34, 30 maj 2013

Bajecznie i kolorowo
danuta_szwajcer 08:35, 30 maj 2013

Kuklik napisał(a)
Uwielbiam ten przepych kwiatów u Ciebie. Pooglądałam, pospacerowałam, spotkałam sporo roślin które widuję u siebie Też lubię orliki
Ta duża niebieska hosta to może Blue Angel?

Dziękuje Ci ze pospacerowałas u mnie i, że tez lubisz przepych kwiatów bo ja uwielbiam kwiaty i te na krzewach również a ta hosta to Blue Angel Jedyna nazwa jaką zapamietałam jak kupowałam
danuta_szwajcer 08:37, 30 maj 2013

Maria667 napisał(a)
Pięknie, kwieciście i kolorowo Czekam jeszcze na Twoje lilie ...

Marysiu juz powoli i lilie beda kwitły i jedna z 5 zakwitnie lilie Sw.Antoniego ale i tak jakas marna jest i ciagle ją atakowała stonka.
danuta_szwajcer 08:38, 30 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Miłego weekendu

Kasiu dziękuje bardzo Pogoda jest taka jaka jest czyli "barowa" ale ja i tak dalej chora
danuta_szwajcer 08:43, 30 maj 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia pozdrawiam i o zdrówko pytam .

Martuś dziekuje, ze o mnie pammietasz , dzis bede nadrabiac zaleglosci ale u mnie było takie pogorszenie, ze sił nawet nie miałam by klikac, teraz mam nowe leki, dalej nie slysze i tak sie mecze.U mnie zimno, mokro i nie wiem czy uda mi sie wyjsc by zdjecia zrobic a ogrod to u mnie trawą zarasta bo i pogoda sprzyja.Ale pospaceruje u wszystkich i naciesze się i naładuje akumulatory
Marta7 14:54, 30 maj 2013

Danusia wiem jak się czujesz,a jakie to przykre uczucie jak się nie słyszy-coś okropnego,dlatego nie przemęczaj się i nie rób nic na siłę,odpoczywaj-wiem że to trudne ale jak mus,to mus.
Pozdrawiam serdecznie i energetycznego maka przesyłam który ma też dzialanie zdrowotne