Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

mira 21:52, 31 maj 2013

Danusiu zdrowiej, ja już na nogach ale słaba, będzie dobrze - ten irys bialo granat rewelacja daj go więcej

delektuj się ogrodem ale nie pracą - zawsze można podumać o planowaniu -
Marta7 22:17, 31 maj 2013

Danusia ależ u Ciebie wszystko kwitnie,powojniki przepiękne, piwonia i irysy też-zresztą wiesz że miłuję sie w Twoim całym ogrodzie .
Dołączam się do wszystkich życzeń zdrowia !
Pozdrawiam i duuuuużo słoneczka jeszcze życzę
anna_g 22:35, 31 maj 2013

Danuś Ty wodnik jesteś? No to mamy coś wspólnego bo ja też B. ładne zdjęcia powojników. Ja dzisiaj kupiłam dwa powojniki tanguckie Anita i Aureolin do obsadzenia pergoli - do końca nie jestem pewna czy to właśnie powojniki chciałam... ale... no tak wybrałam, bardzo chce żeby mi pergola zarosła..., floksy szydlaste i malutką kokoryczkę Posadziłam już wszystko... Pozdrawiam Danusiu. Za tydzień mam nadzieję się poznamy
danuta_szwajcer 09:05, 01 cze 2013

Reni a to ciekawe czemu nie mają pąków? A może to z pożniejszych?U mnie na niektorych tez jeszcze za bardzo pąkow nie widac
Jolu dziekuje Ci, tez widze lubisz margaretki
Aniu wierze Ci co mówisz bo to przeszlas to wiesz jakie to dokuczliwe, pierwszy raz mam zapalenie i tak mi zatkało uszy.
Mira
ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej ze zdrowiem, martwie sie bardziej tym zarosnietym ogrodem bo tam tyle pracy czeka a irysy jak zrobie zdjecia to zamieszcze
Marta bardzo Ci dziekuje W koncu tyle życzen, ze musi byc juz tylko lepiej
Aniu
no widzisz cos wspolnego mamyBardzo fajne zakupy zrobilas i powojniki z tej grupy rosna szybko i obficie kwitną i chyba mam tego białego co kupilas. U mnie sadze powojniki gdzie sie da bo tak je lubie.
Marta7 10:48, 01 cze 2013

Danusia pozdrawiam w to ulewne sobotnie przedpołudnie-wspaniała atmosfera do odpoczywania i kurowania się i wygrzewania się pod kocem-kożystaj z tych warunków i zdrowiej nam,a M poproś, żeby Ci coś poczeptał do chorego uszka i mowię Ci będzie to cudowne uzdrowienie
gierczusia 11:07, 01 cze 2013

Szalony koziorożec chętnie pobodzie dwa filarem Wodniki ...,

Buziam , do zobaczenia ... Dbaj o Siebie
gierczusia 11:08, 01 cze 2013

A tawułka i hosty malina
Kindzia 14:47, 01 cze 2013

Nieustannie Twoje zdjęcia zachwycające! Nie mogę spokojnie patrzeć na te Twoje powojniki...najchętniej posadziłabym je w szeregu za różami, przy siatce Oj, sporo by mi się tam zmieściło Tylko nie wiem czy powojniki dobrze z różami wyglądają?
Czy te wcześnie kwitnące przemarzają? Mam tylko 3 powojniki ( nie wiem, które uchowały się przed buciorami brukarzy), ale wszystkie późne.
danuta_szwajcer 20:21, 01 cze 2013

Marta u nas tez mokro tak, ze juz patrzec na to nie idzie nawet juz ogrod płacze od nadmiaru wody no i ja z tych co leżenie uwiera
Elu koziorozce to silne znaki i nie straszne mi bodzenieDo miłego mam nadzieję, że będe sprawna
Kasiu Kasiu mozesz posadzic botaniczne takie co wczesnie kwitną zanim róże beda miały kwiaty a np. białe to i do roz beda pasowac Z powojnikami to roznie bywa bo raz przymarzna a raz nie ale Toki mi wymroziło w tym roku ale wypuscił i ze dwa kwiaty bedzie miał a on wczesnie kwitnacy juz powinien kwitnac.
danuta_szwajcer 20:25, 01 cze 2013

Nawet żabka już duma co z tym deszczem? Kolejne klematisy zaczynają kwitnac w tym deszczu.