Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 07:19, 18 lip 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Danusiu, niestety na wystawę nie dotarlam. Jakoś w tym roku pechowo ogrodowiskowe spotkania i ta wystawa kolidowaly mi z innymi sprawami nie do przeskoczenia. Liczylam ze wyskoczee , ale niestety... Danusiu u ciebie jak zwykle pieknie
Mam pytanie dot. lilii - czy masz jakies sprawdzone miejsce gdzie je kupowalaś?

Agnieszko tez nie byłam: A lilie kupuje na naszym targu u jednej sprawdzonej Pani Ale wiosna kupie tez z wysylkowej bo chciałabym tez inne
danuta_szwajcer 07:20, 18 lip 2013

eliza3 napisał(a)
Danusiu, piękne masz liliowce, zawsze w porze kwitnienia apetytu nabieram na kupno, bo to bardzo piękne rośliny.

Elu tez je bardzo lubie chociaz to kwiat jednego dnia Zachwycaja swoja uroda i kwitna i tak dlugo
danuta_szwajcer 07:22, 18 lip 2013

Sebek napisał(a)
Przecudne te liliowce Ale i tak najbardziej powaliła mnie ta niebieska hortensja

Sebku dziekuje, ze mnie odwiedziłes Te hortensje niebieskie w sumie mam trzy ale kazda inna i niezawodna w kwitnieniu
danuta_szwajcer 07:23, 18 lip 2013

grazyna napisał(a)

Ja Cię chyba Danusiu "porwę" do siebie byś mi tak pięknie porobiła

Dziekuje Ci Bożenko, ze zajrzałas do mnie Porywaj hihihi bardzo chetni a jestem tak zmeczona ostatnio natłokiem spraw , ze nawet i juz
danuta_szwajcer 07:25, 18 lip 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia pozdrawiam serdecznie z słonecznego Podkarpacia!
Spacer po Twoim ogrodzie to dla mnie pyszna uczta dla oka i ducha-lilie i liliowce i hortensje boskie-dają czadu.Słoneczka dużo życzę i miłego wypoczynku

Martus ciesze sie jak zawsze , ze mnie odwiedziłas, spaceruj spaceruj Sloneczko u nas swieci ostatnio pieknie ale z wypoczynkiem to juz gorzej Odpoczywaj i za mnie
danuta_szwajcer 07:26, 18 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Takiego różowego szukam...znasz może jego nazwę Danusiu?

Pozdrówka

Kasiu z nazwami to juz u mnie gorzej a to sa dwa rozne ten wyej to bordowy a ten drugi pieknie różowy
danuta_szwajcer 07:27, 18 lip 2013

Celina napisał(a)
Pozdrówka Danusiu

Celinko rowniez pozdrawiam i nie wyrabiam Ciagle mam brak czasu.
danuta_szwajcer 07:31, 18 lip 2013

Anabell napisał(a)
Tak niebieskich horti nigdy nie uzyskałam , jedynie tylko po zakupie doniczkowej. Maqsz cudowną, a w tych liliowcach to muszę się zakochać. tylko jak to zrobić, mam się wyzbyć pracy a to się powiększa.
Danusia mimo chorowania ze wszystkim zdążyłaś. Pozdrawiam.

Haniu daleko mi do Twojej pięknej kolekcji horti Chodz ten niebieski jest faktycznie intenswny z czego sie bardzo ciesze Z liliowcami to nie ma zadnej pracy i moga rosnac na jednym miejcu wiele lat. A tyły mam ciagle Haniu niestety, probuje sie wyrobic ale inne obowiazki i stresy mi sie zwaliły na głowe i musze to wszystko ogarnac. Ale dam rade bo musze
danuta_szwajcer 07:36, 18 lip 2013

Na dobry początek słonecznego dnia liliowo Miłego dnia wszystkim
reni 07:48, 18 lip 2013

Piękne lilie,pozdrawiam słonecznie