Urszulko masz racje taka przyszła mi ochota bo posadziłam przy hortensjach bo tak pusto tam miałam ale nie wiem jak u mnie daja rade zimą. No wlasnie tez sie obawiam , ze wymarzną wiec posadziłam na próbe no i zobaczymy Ostatnie dwa dni unikam wyjsc, tylko chwile na robienie zdjec bo bardzo mocno wieje a wiesz moje uszy nie dokna jeszcze sprawne wiec musze uwazac
Irenko bogactwo moze i az za duze Tez musze to uporzadkowac by mniej pracy miec bo nie wyrabiam juz. No i i rano i ieczorkiem juz widac upływ czasu niestety. Echhh, za szybko to leci,,,
Tylko u mnie sa bardzo mrozne wiatry i sucho i boje sie, ze wymrozi, tak musle, ze moze zebrinus sobie bardziej poradzi. Podobaja mi sie takie delikatne trawy z hortensjami a masz doswiadczenie z innymi?
Kasiu pokaze: Ale u mnie dopiero zaczynają kwitnac Tak jak i lilie pachnące i trąbkowe u Ciebie juz pięknie kwitną a u mnie reszti co pozostały po gradzie dopiero beda
Danusiu...ale ty masz tych liliowców,ja mam jeden gatunek,no chyba dwa bo przyplątał się taki jeden borok z hostą i nie wiem jak je rozdzielić,bo razem sobie rosną
Danus ,probuje zebrac nazwy, Ania ASC juz mi cos podpowiedziala,niedlugo bede w Polsce i tam sobie kupie,u mnie nie widzialam takich pieknych a i oczywiscie jak juz cos wynajde to cena tez jest ..hmmm..piekna Bede tu podgladac,nie bede przeszkadzac,przykucne sobie cichutko i podziwiac bede