Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:49, 15 lip 2013

reni napisał(a)
Uciebie jak zwykle pięknie i kolorowo,pozdrawiam

Reni dziekuje za odwiedziny U Ciebie tez pieknie kolorowo teraz Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:51, 15 lip 2013

Urszulla napisał(a)
Danusiu, wpadam i co widzę
miałaś czas po ogrodzie pochodzić,
na trawki nabierasz ochoty
więc ogrodowiskowo się już zaszczepiłaś
a rozplenice potrafią dać popis jak mają dobrą ziemię i wilgoć
u mnie niestety się nie przyjęły zeszłoroczne.....i wymarzły

Urszulko masz racje taka przyszła mi ochota bo posadziłam przy hortensjach bo tak pusto tam miałam ale nie wiem jak u mnie daja rade zimą. No wlasnie tez sie obawiam , ze wymarzną wiec posadziłam na próbe no i zobaczymy Ostatnie dwa dni unikam wyjsc, tylko chwile na robienie zdjec bo bardzo mocno wieje a wiesz moje uszy nie dokna jeszcze sprawne wiec musze uwazac
danuta_szwajcer 19:55, 15 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Bogactwo masz u siebie, jak ja lubię tę porę ale już coś rankiem czuć zmianę, ojej, jak to leci szybko, a człek jeszcze sie nie nacieszył

Irenko bogactwo moze i az za duze Tez musze to uporzadkowac by mniej pracy miec bo nie wyrabiam juz. No i i rano i ieczorkiem juz widac upływ czasu niestety. Echhh, za szybko to leci,,,
Urszulla 19:55, 15 lip 2013

Myślę że w Twojej dobrej ziemi mają dobre szanse
danuta_szwajcer 19:59, 15 lip 2013

Dzis bedzie liliowcowo
danuta_szwajcer 20:02, 15 lip 2013

Urszulla napisał(a)
Myślę że w Twojej dobrej ziemi mają dobre szanse

Tylko u mnie sa bardzo mrozne wiatry i sucho i boje sie, ze wymrozi, tak musle, ze moze zebrinus sobie bardziej poradzi. Podobaja mi sie takie delikatne trawy z hortensjami a masz doswiadczenie z innymi?
Kasiek 20:15, 15 lip 2013

O rany.....ja od wiosny zaczelam zbierac liliowce,chce jeszcze dokupic ,sa cudowne Danusiu pokaz wiecej ,uciesz moje oczy
danuta_szwajcer 20:25, 15 lip 2013

Kasiu pokaze: Ale u mnie dopiero zaczynają kwitnac Tak jak i lilie pachnące i trąbkowe u Ciebie juz pięknie kwitną a u mnie reszti co pozostały po gradzie dopiero beda
Gabrysia_ 20:36, 15 lip 2013

Danusiu...ale ty masz tych liliowców,ja mam jeden gatunek,no chyba dwa bo przyplątał się taki jeden borok z hostą i nie wiem jak je rozdzielić,bo razem sobie rosną
Kasiek 20:37, 15 lip 2013

Danus ,probuje zebrac nazwy, Ania ASC juz mi cos podpowiedziala,niedlugo bede w Polsce i tam sobie kupie,u mnie nie widzialam takich pieknych a i oczywiscie jak juz cos wynajde to cena tez jest ..hmmm..piekna Bede tu podgladac,nie bede przeszkadzac,przykucne sobie cichutko i podziwiac bede