A wiesz Gabrysiu, że moja Grandiflora też chyba nią nie jest Kupowałam rok temy w Ogrodach... wiesz gdzie Dam zdjecie wieczorkiem ale cos mi to nie pasuje..
Bardzo Ci dziękuje Aniu za tak miłe słowa Kwiaty to moja słabość ale żeby tak jeszcze więcej czasu było Dzięki za przepisy a wczoraj padłam tak mnie wymęczył ten upał a przy cukrzycy to upał dkucza podwójnie ale jeszcze dwa dni taką mam nadzieję
Agnieszko ratuje jak mogę i codziennie trzy godzinki wieczorem podlewam ale i tak wymęczone są od tego słonca ale rano ogród nawet fajnie wygląda Trawa miejscami to siano, lisci wszędzie pełno
Celinko mysle, że jedna z ładniejszych Pięknie pachnie ale to słónce palące je i tak wykończy a szkoda .
Upał jest okropny a mój cukier totalnie idiocieje Ale uff jeszcze dwa dni i oby nie było gwałtownych burz
A wiesz Irenko, że ta dalia tak przechodzi z pokolenia na pokolenie Ma bardzo dużo lat Miałam tyle dalii ale w koncu zaczełam ich redukcje i tylko już zostawiłam pare bo tak jak mówisz sił coraz mniej a człowiek sam dodaje sobie roboty.