Gabrysiu az trudno uwierzyc, ze dopiero marzec Dzis 3 godzinki do wieczora pracowałam w ogrodzie i tak pięknie ptaszki spiewały, kosy i pachniało tak wiosną) Oby tylko tak juz pozostalo, troche sa roslinki przymarznięte niektore Pozdrawiam serdecznie
Staram sie codziennie chociaz trzy godzinki a dzis do wieczora, juz ciemno sie robilo a ja jeszcze pracowałam a kosy mi spiewały, psiunia towarzyszył no i pełny relaksik Tez mam i tulipany przymarzniete i powojniki i horti ogrodowe. Pracy bardzo duzo, porzadkuje i sprzatam i juz cos przyciełm krzewów Ciesze sie, ze i nasturcje bede miała chodz z przyjazdem sie komplikuje na marzec bo znowu pielegniarka do mamy zachorowala i musze zostac, no ale zobaczymy...dopiero sie marzec zaczyna
Kasiu tez posadziłam do cienia no i tyle czasu nie zakwitły mi nigdy, dopiero w tym roku a to mysle z powodu cieplej wiosny, wiec uwazam, ze za duzo cienia mają ale tez nie lubią przesadzania.
W dodatku ten zolty kolor widac z daleka a mam w kilku miejscach, teraz zaczynaja białe i niebieskie, jeszcze dlugo beda cieszyc Ranniki mi teraz dopiero zakwitły no i tez widze, ze miodunka ma paczki