Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 14:52, 23 paź 2014

GorAna napisał(a)
Danusiu, zdrówko najważniejsze...wygrzewaj plecki i oszczędzaj siły....ogród zachwycający...poczeka na wyzdrowienie
Pozdrawiam

Oj niestety musi poczekac, pozdrawiam:
danuta_szwajcer 14:54, 23 paź 2014

Marta7 napisał(a)
No nareszcie!
A sceny z życia Twojego ogrodu jak zwykle piękne,a główna aktorka urodziwa,naturalna i szczęśliwa-no ale jak tu nie być szczęśliwym z taaaaką babcią i w takim otoczeniu!
Trawy rzeczywiście dają czadu,nie mowiąc już o wrzosach-co wszystko pięknie uchwyciłaś w fotkach.
Pozdrowka

No i widzisz Martus tak to juz ostatnio u mnie, znikam i to na dluzej, moze zima odrobie wszystko, w trawach sie zakochałam, w przyszlym roku planuje dokupic i moze cos podziele zobaczymy jak będzie.... Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:56, 23 paź 2014

gierczusia napisał(a)
Na niemoc Danusiu najlepsze Ogrodowiskowe spotkanie .. Wiem coś o tym .. Wczoraj Kindzia mi ładowańie baterii zrobiła

Ogród śliczny .. Nie martw się , nadrobisz w ogrodzie a zdrówko jes przecież najważniejsze .. Tak więc kuruj się .. W sumie chłopom na bóle pleców poleca się okład z młodych piersi .. To niesprawiedliwe ,że nie ma alternatywnej oferty dla Kobitek

Ściskam

Oj niemoc okropna hahaha co do okładow to mi pozostała psiunia moja i jakie ciepełko daje Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:57, 23 paź 2014

grazyna napisał(a)
Gierczusia ma rację Danusiu, spotkanie uzdrawia

Ogród masz na 6 z plusem albo i lepiej, a wnusie urodziwe

Sama radość

Dziekuje Grazynko za ciepłe słowa, a wnusie to sama radość
danuta_szwajcer 14:58, 23 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Danuś...jakie piękne dalie masz!!!!!!!!

Ty się oszczędzaj, rwa to nie przelewki!!! Ogród poczeka, spokojna Twoja rozczochrana (mój syn tak mówi).

Zdrówka

Kasiu bardzo chęnie Ci oddam moje dalie bo niestety będe musiała sie z nimi rozstać Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:01, 23 paź 2014

anna_g napisał(a)
Ogród cudnie pokazałaś Danuś. Czytam że ze zdrowiem kiepsko... oj niedobrze, dbaj o siebie... może po prostu organizm teraz w końcu zastrajkował... odprężył się i... masz... Ale wzmocnisz się i będzie lepiej czego Ci bardzo życzę.
Ula Ci piękne te inspiracje dala - moja pierwsza myśl, że to tak już u Ciebie pasowałoby idealnie, po prostu idealnie...
Pozdrawiam serdecznie

Aniu inspiracja Uli jest boska, lepszej bym nie wymysliła, moj M posadził rh i azalie a reszta musi poczekac do wiosny i mam nadzieje, ze przez zimę dojde do siebie po tych wszystkich stresach i rusze do boju z wiosną.
Pozdrawiam serdecznie i sle buziaki
danuta_szwajcer 15:01, 23 paź 2014

Bea napisał(a)
Danusiu,

zdrowia życzę.

danuta_szwajcer 15:03, 23 paź 2014

Urszulla napisał(a)

Przyznaję że Danusia ma czadowe rozplenice
na zdjęciu są fajne
ale w rzeczywistości na prawdę jest czego pozazdrościć

i wogóle Danusiu ładnie pokazałaś swój ogród.

Ula i ta jedna rozplenica co sie zastanawiałyśy, ze nie kwitnie to pięnie zakwitł i ona jest cudna taka jasniejsza, dam zdjecia pozniej bo mam zrobione, tylko tyły u mnie okropne.
danuta_szwajcer 15:04, 23 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Pięknie ujęłaś Danusiu swój ogród, widać ,że całe serce wkładasz w dbanie o ten raj na ziemi.

Dziekuje za miłe słowa Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:05, 23 paź 2014

eliza3 napisał(a)
Danusiu, ależ Ty masz pięknie...
Sporo pracy i serca wkładasz w to, aby Twój ogród tak pięknie wyglądał.
Zawsze jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Miło mi, ze sie podoba ale mam nadzieję, ze w przyszlym roku zobaczysz moj ogrod w realu Pozdrawiam