Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

malgorzata_s... 23:16, 23 wrz 2014

Puk, puk Ania zniknęła, Ty zniknęłaś. Mam nadzieję że odpoczywasz i dlatego Cię nie ma Cmok
Marta7 07:47, 25 wrz 2014

Danusia ślad zostawiam i nadal czekamy,a nuż dzisiaj....
Pozdrowionka i uśmiech przesyłam taki zarażliwy
grazyna 09:48, 25 wrz 2014

Uściski zostawiam Danusiu
danuta_szwajcer 13:42, 30 wrz 2014

grazyna napisał(a)
Danusiu, u mnie już po emocjach, Młodzi są na Cyprze w podróży poślubnej a my wracamy do rzeczywistości A ja do Ogrodowiska i Twego ogrodu między innymi

Oj ciesze sie Grazynko, ze wrociłas u mnie tez po emocjach tylko, ze odwrotnych do Ciebie. Ale tez wracam do rzeczywistosci tylko ciagle cos sie dzieje. Widzialam Twoje spotkanie, usmiechniete twarze i Twoj piekny tak zadbany ogrod, no niestety moj taki ostatnio nie jest. Pozdrawiam:
danuta_szwajcer 13:45, 30 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Ładnie wyglądają te białe doniczki z fioletowym wrzosem

Figo trochę spokojniejszy bywa...czasami

A mooja Kropka ostatnio coraz bardziej psoci, cwana jest i jak cos dorwie to wie gdzie się schowac Jednak daje duzo radosci. Wazy prawie 4,5kg i tak juz ma jej zostac. Pozdrawiam i nadrabiam zaleglosci co raczej jest niemozliwe.
danuta_szwajcer 13:46, 30 wrz 2014

Marta7 napisał(a)
Pozdrowienia ślę i duuuuuużo usmiechu

Oj Martus ciesze sie, ze wrocilas za to ja znowu zniknelam: U mnie Martus wiele sie dzialo i wiele zmienilo a teraz jestem niesprawna ruchowo co mnie doprawadza do szału Pozdrawiam i buziaki zle
danuta_szwajcer 13:48, 30 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
Danusiu, kilka inspiracji od Pudełków- rodki i hosty

Oj Ulenko tak wlasnie wyobrazam sobie ten zakatek by tak wygladal bo tak naturalistycznie tak jak najbardziej mi sie podoba ale na efekt musze poczekac no i jak juz wiesz poki co nic robic nie moge( Buziaki
danuta_szwajcer 13:49, 30 wrz 2014

ewsyg napisał(a)
Danusiu, szkoda, że samo nie chce się zrobić
Ja też już czuję w kościach ten rok

Oj u mnie to bardziej skomplikowane ale jestem dobrej mysli i na wiosne juz bedzie ok) Pozdrawiam
danuta_szwajcer 13:51, 30 wrz 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Puk, puk jesteś ?

Agnieszko jestem ale u mnie tyle sie dzialo ostatnie miesiace a teraz w dodatku jestem unieruchomiona, ma byc pogoda jak dzisiaj czytalam jeszcze conajmniej dwa tygodnie a roslinki na Ciebie czekaja
danuta_szwajcer 13:55, 30 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Puk, puk Ania zniknęła, Ty zniknęłaś. Mam nadzieję że odpoczywasz i dlatego Cię nie ma Cmok

Malgosiu najpierw odpoczywalam z wnusiami prawie dwa tygodnie były, Ania z Ula były u mnie i jak zawsze za krotko, a teraz rwa kulszowa mnie dopadła no to jako, ześ pielęgniarka to wiesz jak to jest, nie wiem czy bardziej cierpie z bólu czy z tego, ze nic robic nie umie a tyle pracy w ogrodzie brrrr no i w dodatku pogoda piekna teraz jest. Pozdrawiam