Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Maria667 10:09, 30 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Ogród pięknieje zdania na dzień hi hi hi

Kondzio, pozdrawiam serdecznie!
Maria667 10:10, 30 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Tak też myślałem Bardzo dziękuję Na jesień będę musiał je zakupić i zrobić kompozycję z białymi tulipanami

Na pewno będą świetnie wyglądać ~!
Maria667 10:18, 30 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Spacer po Twoim ogrodzie to czysta przyjemność, zdjęcia super, ale na żywo dopiero musi być pięknie Pozdrawiam

Nie umiem go obiektywnie ocenić. Nie jest ogrodem nowoczesnym, zbyt uporządkowanym. Ale też nie chcę go na taki zmieniać, bo ma już trochę lat, nabrał pewnego charakteru, troszkę pokryła go "patyna czasu"
Bardzo podobają mi się takie przemyślane ogrody, gdzie nasadzenia są wg kolorów, pogrupowane, ale to nie dla mnie.
Lubię podkreślić rabatę, ale niezmiennie ciągnie mnie ku rozmaitościom. Czy to źle? Nie wydaje mi się... Gdybyśmy wszyscy wchodzili w ramy poprawnych projektów wszystkie ogrody byłby takie same Pozdrawiam.
Maria667 10:30, 30 kwi 2014

AniaDS napisał(a)
Marysiu, masz przepiękny ogród a to miejsce z ławeczką jest magiczne, idealne do przemyśleń i podziwiania piękna przyrody

Dzięki, Aniu!
Pozdrawiam.
asiach 15:32, 30 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)

Wiosna na całego! Te deszcze na które narzekamy nie do końca takie złe bo dzięki nim wszystko świeże i soczyste w przyrodzie

Znasz może nazwę tych czarnych tulipanów? zainteresowały mnie

Pozdrawiam!

Przepiękne tulipany
Marysiu czy to są tulipany nowe czy ze starych zapasów?
Pozdrawiam
malgorzata_s... 22:28, 30 kwi 2014

Maria667 napisał(a)

Bardzo podobają mi się takie przemyślane ogrody, gdzie nasadzenia są wg kolorów, pogrupowane, ale to nie dla mnie.
Lubię podkreślić rabatę, ale niezmiennie ciągnie mnie ku rozmaitościom. Czy to źle? Nie wydaje mi się... Gdybyśmy wszyscy wchodzili w ramy poprawnych projektów wszystkie ogrody byłby takie same Pozdrawiam.

Marysiu myślę dokładnie tak samo Mnie też do rozmaitości ciągnie i kolory wszelkie uwielbiam
Twój ogród cudowny Detale cudowne i patyna cudowna Buziaki zostawiam

Ivvvona 22:30, 30 kwi 2014

Maria667 napisał(a)

Nie umiem go obiektywnie ocenić. Nie jest ogrodem nowoczesnym, zbyt uporządkowanym. Ale też nie chcę go na taki zmieniać, bo ma już trochę lat, nabrał pewnego charakteru, troszkę pokryła go "patyna czasu"

Dokładnie mam takie samo zdanie i dlatego uważam że to właściciel najbardziej ma być zadowolony z ogrodu, a jeśli przy okazji podoba się innym to cieszy. Pozdrawiam i udanego weekendu
bartek_luberda 23:33, 30 kwi 2014

O matko kochana jaki piękny ogród Co ja tutaj robię z moim się ośmieszam Pozdrawiam /
iwonaal 10:20, 01 maj 2014

Marysiu, Twój ogród jest piękny. Nowoczesne ogrody są ładne, dla mnie na chwilkę, to jednak nie są moje klimaty. Twój jest taki naturalny i tajemniczy jednocześnie.
MagdalenaK8 10:25, 01 maj 2014

Marysiu to piękne co piszesz że podobają Ci się też inne ogrody....
Pozdrawiam