Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

marta_d 20:57, 22 cze 2014

jolka napisał(a)

Mam nadzieję Powinny się poprzyjmować ładnie, bo pogoda idealna.
Pochmurzone, podlewa z nieba co jakiś czas

u nas to samo ale pogoda nie rozpieszcza ostatnio, jedyne co dobre, że można porobić w ogrodzie bez duchoty
gusiarz 22:13, 22 cze 2014

Przejrzałam wątek... i napiszę, że wspaniałe efekty osiągnęłaś . Wspaniale namnażasz roślinki, potrafisz pięknie komponować i dostosowywać roślinki do własnych warunków ogrodowych. Super... będę zaglądać
jolka 17:50, 23 cze 2014

gusiarz napisał(a)
Przejrzałam wątek... i napiszę, że wspaniałe efekty osiągnęłaś . Wspaniale namnażasz roślinki, potrafisz pięknie komponować i dostosowywać roślinki do własnych warunków ogrodowych. Super... będę zaglądać

Agnieszka, cieszę się że wpadłaś
Uczę się od bardziej doświadczonych, podglądam Danusię, no i Twój ogród oglądam regularnie Boskie masz trawy, cudowne róże, prześliczne rabaty z niebieskimi akcentami.. no poezja po prostu! Podziwiam Twój ogród!

A'propos rozmnażania. Jeżówkowe dzieci Zakwitną w tym roku??

A z tyłu rozmnożone w ubiegłym roku trawy.
Już żyją swoim życiem

leon60 17:56, 23 cze 2014

Jeżówkowe dzieci na przyszły rok pokażą na co je stać identyczne maluszki dostałam rok temu od Małej Mi lada dzień będę kwitły
jolka 17:56, 23 cze 2014

Na ogrodnika pułapki czyhają na każdym kroku ...
Taki na przykład relaksacyjny spacerek po ryneczku, bez żadnych zakupowych zamiarów (teoretycznie). A praktycznie!! Wróciłam w towarzystwie trzech naparstnic

jolka 17:57, 23 cze 2014

leon60 napisał(a)
Jeżówkowe dzieci na przyszły rok pokażą na co je stać identyczne maluszki dostałam rok temu od Małej Mi lada dzień będę kwitły

Olusia dzięki za informacje
Troszeczkę miałam nadzieję, że może .. może jesienią zdążą zakwitnąć,
ale fakt - to było nierealistyczne.

marta_d 21:50, 23 cze 2014

jolka napisał(a)
Na ogrodnika pułapki czyhają na każdym kroku ...
Taki na przykład relaksacyjny spacerek po ryneczku, bez żadnych zakupowych zamiarów (teoretycznie). A praktycznie!! Wróciłam w towarzystwie trzech naparstnic

zgadzam się z Twoim stwierdzeniem akurat w czwartek wybieram się na ryneczek po begonie, ciekawe czy wrócę z nimi czy czymś innym naparstnicę bardzo lubię, mam taką różową, ale biała/kremowa też jest piękna
wiunia 06:37, 24 cze 2014

jolka napisał(a)
Pomysłów brak, więc radzę sobie sama
Zobaczyłam dziś tak piękną szałwię w ogrodniczym,
że nie mogłam się jej oprzeć. No i wróciłyśmy razem ...

No cudnie to wygląda! Kompozycja pierwsza kasa! Pozdrawiam serdecznie i lecę dalej fotki hostowe oglądać
jolka 17:43, 24 cze 2014

wiunia napisał(a)

No cudnie to wygląda! Kompozycja pierwsza kasa! Pozdrawiam serdecznie i lecę dalej fotki hostowe oglądać

Już jej nie maSzałwia ścięta.
Czekam na powtóne kwitnienie
paulina_ns 17:10, 26 cze 2014

Jolu, nie poznaję Twojego ogrodu, już na początku było pięknie, sama kostka robi wrażenie, ale teraz to już nadziwić się nie mogę PRZEPIĘKNIE jest u Ciebie ) pozdrawiam i zapraszam w końcu na kawę do mnie