Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

April 17:50, 02 lut 2021

Joanno, jestem ciekawa gdzie taki karmnik nabyłaś. Wspaniała stołówka, świetne miejsce do uchwycenia ptaszorów. Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia
JoannA 14:14, 03 lut 2021

April napisał(a)
Joanno, jestem ciekawa gdzie taki karmnik nabyłaś. Wspaniała stołówka, świetne miejsce do uchwycenia ptaszorów. Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia

Nabyłam w markecie budowlanym jesienią. Zupełnie przez przypadek trafiłam.
Zdjęcia robione przez okno i nie zawsze wyraźne. Tym bardziej że obiekty fotografowania niezwykle ruchliwe i płochliwe.
Milka 08:25, 05 lut 2021

Joasiu, a ja wypatrzyłam taki karmnik, namawiam męża aby na pniu drzewa zrobił. Oby do wiosny
Taki karmnik
April 12:21, 05 lut 2021

Joanno, dzięki Twoim namiarom karmnik zakupiony Ostatnie sztuki były. Ptaszory się ucieszą z nowej stołówki. Nie wiem jak wiewiórka. Wczoraj wyłożyłam jabłka, ze zdziwieniem obserwowałam jak wiewiórka je wcinała.
ElzbietaFranka 20:00, 05 lut 2021

Joasiu dzisiaj się dowiedziałam od Hani Anabell że ze sobą sprawunki ogrodnicze robicie chodzi o jeżówki i inne.

Karmnik bomba jak ptaki mają taką jadłodajnie to nie dziwota, że tyle ptaków. Jakie piękne foty robisz. Moje ptaki to wypłochy nie są przyzwyczajone do ludzi i uciekają. Jeszcze tydzień temu było biało dzisiaj tylko mróz.
Dziobaki fajne. U mnie sikorki,kosy i sójki, wróble ostatnio 2 dzięcioły też się pozywiaja.

Masz jakiś dobry aparat takie ładne fotki.

Pozdrawiam
ElzbietaFranka 20:04, 05 lut 2021

Milka napisał(a)
Joasiu, a ja wypatrzyłam taki karmnik, namawiam męża aby na pniu drzewa zrobił. Oby do wiosny
Taki karmnik

Milka na tym linku tam są różne cuda budowlane.
Wszystkie by mogła zagospodarować.
Milka 08:06, 06 lut 2021

Ja Elu pokazałam mężowi, może wiosną coś zrobi
ElzbietaFranka 12:11, 08 lut 2021

Joasiu u nas wieje i zawiewa śniegiem w każdą stronę cały czas.

Ale ja lubię takie widoki zima ma być zima. Drogowcy się cieszą, że mają pracę więc jeżdżą w każdą stronę. Ale zawiewa odśnieżanie.

Agania 13:55, 08 lut 2021

Piękne widoki z ogrodu i ptaszków rozmaitych... przy tym cudowne foteczki takie radosne
U nas tylko sikorki, mazurki i rudziki się pokazują, ale jak tylko w słoneczku, grasują sójki, to pewnie przez nie mało mam ptasich gości

Kotek przychodzący zawsze miłe widziany i u nas zaglądają
JoannA 17:20, 08 lut 2021

Milka napisał(a)
Taki karmnik

Piękna inspiracja Irenko, ale on bardziej ozdobny niż użytkowy.
Pieknie dziękuję za podrzcenie pomysłu Może kiedyś namówie męża na takie cudeńko w ogrodzie.
Pozdrawiam