Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 21:03, 07 wrz 2014

I zapomniałam zupełnie o zakupach
Niewielkie bo eM wzrokiem chciał mnie zabić
Jarzmianka większa 'Venice' bo jak do tej pory w żadnym CO nie spotkałam
i proso rózgowate 'Heavy Metal'
zrobiłam fotki ale słabe światło i kiepskie aż wstyd pokazać.
BusyBee 21:05, 07 wrz 2014

JoannA napisał(a)

Mnie też sie podoba
Ktos go wyrzucił do lasu i na szczęście się nim zaopiekowałam

No coś Ty???!

Foty piękne Asiu w ogródku kolorowo i kwitnąco- szczególnie podoba mi się ten fioletowy kwiat... czy to dalia? i różyczki dalej kwitną

A pan bylinowy miał przetacznik a ja tak chciałabym kupić różowy... poza tym ten jeden, który mam był po 12, a tu widzę cenę 7, duuuża różnica

Werbena patagońska u nas po 14 niestety....

Dziękuję za relację- fajnie popatrzeć
JoannA 21:09, 07 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

No coś Ty???!

Foty piękne Asiu w ogródku kolorowo i kwitnąco- szczególnie podoba mi się ten fioletowy kwiat... czy to dalia? i różyczki dalej kwitną

A pan bylinowy miał przetacznik a ja tak chciałabym kupić różowy... poza tym ten jeden, który mam był po 12, a tu widzę cenę 7, duuuża różnica

Werbena patagońska u nas po 14 niestety....

Dziękuję za relację- fajnie popatrzeć

Kasiu, ten pan jak wywnioskowałam z rozmowy ma wszystko bo sprzedaje hurtownikom.
Samych odmian host ma 150 odmian, byłam w szoku że tyle ich jest. I ma hosty na słoneczne stanowiska.
Jestem zadowolona że go poznałam i moge wpadać na zakupy po wcześniejszym telefonie
A ten kwiat to dalia, dopiero dzisiaj zauważyłam jaki ma kształt płatków.
BusyBee 21:11, 07 wrz 2014

JoannA napisał(a)

Kasiu, ten pan jak wywnioskowałam z rozmowy ma wszystko bo sprzedaje hurtownikom.
Samych odmian host ma 150 odmian, byłam w szoku że tyle ich jest. I ma hosty na słoneczne stanowiska.
Jestem zadowolona że go poznałam i moge wpadać na zakupy po wcześniejszym telefonie

I pisałaś, że niedaleko od Ciebie no to super taki kontakt ...........ależ Ci fajnie...ech...
JoannA 21:13, 07 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

I pisałaś, że niedaleko od Ciebie no to super taki kontakt ...........ależ Ci fajnie...ech...

To niedaleko od szkółki w BG gdzie robiłaś zakupy. Ok. 10 minut drogi samochodem. Że ja wcześniej go nie poznałam.
Wpadaj Kasia na zakupy
BusyBee 21:23, 07 wrz 2014

Wiesz Asiu, że ja chętnie

Jeśli tylko będę miała kiedyś trochę czasu w wawie, to na pewno zadzwonię może wyjdą wspólne zakupy....
Najwcześniej będę 27go
JoannA 21:26, 07 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Wiesz Asiu, że ja chętnie

Jeśli tylko będę miała kiedyś trochę czasu w wawie, to na pewno zadzwonię może wyjdą wspólne zakupy....
Najwcześniej będę 27go

Jestem do dyspozycji
Donia72 23:39, 07 wrz 2014

Joasiu, byłam u Ciebie, jestem zachwycona Twoim ogrodem Zawilca widzę wsadziłaś Ja kupiłam sobie białego i nie wiem jeszcze gdzie go wsadzę. Czy on może rosnąć na rabacie wysypanej korą?
Pozdrawiam i buziaki przesyłam
JoannA 23:55, 07 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Joasiu, byłam u Ciebie, jestem zachwycona Twoim ogrodem Zawilca widzę wsadziłaś Ja kupiłam sobie białego i nie wiem jeszcze gdzie go wsadzę. Czy on może rosnąć na rabacie wysypanej korą?
Pozdrawiam i buziaki przesyłam

Zawilec lubi glebę o odczynie obojętnym ale myślę że może Doniu
A widziałaś Doniu jakie piękne zawilce były dzisiaj u nas na święcie plonów. Ja się w nich zakochałam ale miejsca już na nowe zachcianki nie znajdę. Andrzej nie chce nawet słyszeć o powiększaniu rabat
Donia72 00:01, 08 wrz 2014

Joasiu, widziałam...piękneI wszystko tak fajnie opisane, odmiana i cena Ja też chciałam kupić w Kutnie werbenę, ale spojrzenie mojego mężapowiedziało:i po co Ci to i gdzie to wsadzisz I nie kupiłam
U nas na dożynkach były tylko wrzosy i nic więcej