Asiu, jest kilka odmian, których może bym nie zmarnowała. Są to: Leonardo da Vinci, Red Leonardo, Rose de Resht, Artemis, Larissa, Pirouette. Mam 3 miejsca, które chcę zagospodarować w tym roku: przed tujami mogą byc wyższe u mnie str. 180, przy tarasie może być wysoka z podpórką(chyba Pirouette)i na rabacie przy domu (po obu stronach okna jadalni) niskie dwa krzaki max 1 m w intensywnym kolorze odbijającym się na tle ściany). Lubię większe kwiaty, nie Bonica i nie Fairy. Już kiedyś poruszałam ten temat, ale wszystko mi się pomieszało, każdy doradzał co innego i wszystko mi się podobało
Asiu,też mam na liście Alchymist, potrzebuję jako towarzystwo dla chippendale ,jako trzecia będzie chyba abraham darby ,kiedy siejesz stipę ?pozdrawiam
Asiu ,tak udało się ,kupiłam jeszcze Smagliczke nadmorska białą oraz HELIOTROP .Smagliczkę ,chcę na taras z ostnicą i heliotrop ,ciekawe jak ta kompozycja wyjdzie .
Stokrotka na pierwszym miejscu bo mi okrutnie w głowę zapadła
Kup Edenkę...koniecznie, a jak nie to ja Ci kupię
Do gruntu możesz wysiać cynie, ostróżki, nemezję, groszek pachnący, aksamitki, astry. Do wyboru co lubisz
buziaki