Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

yolka 22:57, 09 lip 2013

I ja się muszę wreszcie wybrać z aparatem nad swoje jezioro. Pozdrawiam.
Ewa4 16:35, 10 lip 2013

Asiu ale masz piękną okolicę nic tylko dużo słoneczka życzyc nad wodą i na spacerki po okolicy a ciurkadełko fajne.
Pozdrawiam
kraania 21:46, 13 lip 2013

Asiu ciurkadełko wyszło śliczne. Woda to od jakiegoś czasu moje marzenie w ogrodzie, ale muszę jeszcze trochę poczekać.
Szuwarki mi się bardzo podobają, kiedyś bywałam na zalewem dość często a odkąd mieszkam w domu już nie chce mi się tak bardzo wyjeżdżać... Pozdrawiam.
Anabell 21:47, 14 lip 2013

Urlop miałaś wymarzony, w pięknych widokach. Własny ogród wymuskany. Tylko odpoczywać i podziwiać.
włożony wkład pracy.
Małe bukszpaniki miałaś zaplanowane gdzie posadzić. To zaplecze ławeczki, bardzo pomysłowo.
GorAna 21:53, 14 lip 2013

Pięknie w Twoim ogrodzie ciurkadełko.... marzenie
Pozdrawiam
JoannA 14:31, 15 lip 2013

Anabell napisał(a)
Urlop miałaś wymarzony, w pięknych widokach. Własny ogród wymuskany. Tylko odpoczywać i podziwiać.
włożony wkład pracy.
Małe bukszpaniki miałaś zaplanowane gdzie posadzić. To zaplecze ławeczki, bardzo pomysłowo.

Dziękuję Haniu
Bukszpaniki zamówiłam jak miałam już zaplanowany placyk żwirowy, cieszę się że wszystkie się przyjęły i ładnie rosną.
17:54, 15 lip 2013
Ale Ty mieszkasz w pięknych okolicach,nie potrzeba Wam wyjeżdżać.My nad jezioro mamy kawałek drogi,około 30 km..więc często nie jesteśmy..szkoda...
Pochwal się koneweczką Ta moja to z targu staroci,kupiłam wtedy hurtem z doniczkami i innymi skorupkami,wszystko przemalowałam.
Piszesz o bukszpanikach,że wszystkie Ci się przyjęły.Ja właśnie swoje muszę poprzesadzać,bo coś im nie pasuje,jakie małe były takie są,przyrosty też miały małe.Rosną przy wiciokrzewach a one też jakieś chudziny...
JoannA 18:33, 15 lip 2013

Anulko, cieszę się że sie odzywasz.
Tesknimy za Toba i Twoim ogródeczkiem i pieknymi roslinami.
Koneweczka dla Ciebie.
19:13, 15 lip 2013
Ale śliczna,nawet nie musisz jej postarzać tak ja swoją..Czy ta skrzyneczka drewniana to też nowy nabytek?
Wysłałam Ci pw..
JoannA 19:42, 15 lip 2013

Anulko, konewke kupiłam taką postarzaną u nas na targu za całe 7 zeta.
Skrzyneczki kupiłam w LM jeszcze zimą, to skrzynki na narzędzia, pomalowałam i służą mi do roślinek.
dobrej nocy