Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Kondzio 16:23, 03 lip 2013

Ślicznie ci wyszło
Anabell 18:00, 03 lip 2013

Joasiu- ale u Ciebie ślicznie, weszłam napisać że nie planuj nigdzie urlopu , bo masz tak pięknie i musisz cieszyć się widokami. a tu widzę tyle pracy włożonej w nowe aranżacje.
U mnie ciurkadełka nie może być, bo ptaszki by przychodziły a koty z ptaszkami miałyby raj.
Ułożona ścieżka to nowość w trawniku?
Kondzio 21:57, 03 lip 2013

wiesz zrobiłaś kawał roboty tak jak ja i dzięki Bogu że trafiłem na ogrodowisko strasznie dużo tu się nauczyło i podoba mi sie to że siebie motywujemy do pracy
JoannA 22:09, 03 lip 2013

Masz racje Kondziu, wszystkie zmiany w naszych ogrodach to wpływ ogrodowiska. Ja tu trafiłam szukając inspiracji, zmiany w ogrodzie planowałam już wczesniej, ale przyznaję że dużo sie tutaj nauczyłam, a każda pochwała, miłe słowo niesamowicie motywuje mnie do dalszej pracy.
pozdrawiam serdecznie
wiunia 00:03, 04 lip 2013

Joasiu bardzo gustowne to Twoje ciurkadełko ogrrrrrromnie mi sie podoba, a jak zakamuflowałaś kabelek z prądem do ciurkadełka , intryguje mnie to , bo marzę o podobnym tylko narazie spotykam w sklepach takie jakies kiczowate już gotowe, a ja bym właśnie chciała takie, żeby samemu je zaaranżować czyli samo urządzenie do schowania w ziemi Jeszcze raz- ŚLICZNIE to wymyśliłaś i ta katalpa obok Pozdrawiam serdecznie!
09:31, 04 lip 2013
Joasiu idziecie jak przeciąg
Zauważyłam,że masz cyprysika nutkajskiego (chyba) przy budyneczku,też mam i wczoraj przycinałam boczne gałęzie bo zagłusza mi inne iglaki,poszedł też ostatnio niesamowicie w górę
Katalpy nie mam,za jakiś czas będziesz mieć fajny cień na tarasie.Ja korzystam z uroków lipki,daje już sporawy cień.A co to za trawki masz pod katalpą? Ścieżka bardzo mi się podoba,pięknie zwieńczyła całość i bardzo pasuje łącząc wysepki kamienne.Muszę poczytać o tej rudej trawce,wytrzymała na mróz? Źródełko...aż westchnęłam...szukałam wczoraj w necie,ale z marnym skutkiem.Wszystko idealnie dopasowałaś,trawki,ławeczka,ścieżka.Jednym słowem bardzo ale to baaaaaaaaardzo mi się wszystko podoba
Miłego dnia Joasiu
...ja z ławeczki nie schodziłabym...
zawitka 10:05, 04 lip 2013

Witaj Joasiu ,Ale bbboooosko masz raj na ziemi podziwiam Was i gratuluję z całego serca dużo roślin kwitnących miód . napewno macie satysfakcje że sami tak pięknie wszystko wykonaliście Cudnie Pozdrawiam i zazdraszczam pozytywnie ,podziwiam i będę u Was czesciej zeby nacieszyć oko zanim u mnie będzie ładniej Pozdrówka
MartaS 10:10, 04 lip 2013

Witaj Joasiu

jestem tu po raz pierwszy i muszę powiedzieć że pięknie u Ciebie

ciurkadełko sprytnie ukryłaś pod kamyczkami, czy możesz zdradzić szczegóły montażu?

świetna robota

pozdrawiam
Sonka 10:35, 04 lip 2013

Joasiu, jednym słowem ... cudnie..
Debra 11:01, 04 lip 2013

JoannA napisał(a)

Widzę, że kochasz otoczaki Podzielam to upodobanie, tez mam ich sporo.
Miejsce na wodotrysk i trawki śliczne, tylko te duże kamienie jakoś mi nie pasują, może to ich kolor?