Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Agania 19:55, 16 kwi 2016

Cudowna
JoannA 20:01, 16 kwi 2016

Agania napisał(a)
Cudowna

Popadał i u mnie deszczyk, ale taki spokojny.
Magnolka cała w bieli jak panna młoda
Zauważyłam że spacerowicze zatrzymują się żeby choć chwilę popatrzeć
Dorota123 17:46, 17 kwi 2016

Pięknie ukwiecona ta biała magnolia, pokazała na co ją stać.
Agania 10:46, 18 kwi 2016

Magnolie zawsze zwracają na siebie uwagę, ja nigdy nie jestem zaspokojona ich widokiem...zawsze mnie rozpraszają

U nas dolało i sobotę i w niedzielę i całą noc padało, teraz już się zaczyna przejaśniać

Wszystkie wysiewy trzymam w szklarence, coś tam już słabiutko wschodzi, pilnuję..jak tam u Ciebie, pewnie już popikowane
Agania 10:51, 18 kwi 2016

JoannA napisał(a)

Owady dostały nowy hotel, poprzedni zniszczyły sójki.

Świeżutenki domek dla owadów, gdzie kupiłaś...muszę poszukać na allegro, chyba są w sprzedaży
Margarete 12:15, 18 kwi 2016

Biała magnolka cudna
A Genia - przecudna...moja Genia od ub roku u mnie, póki co w pakach (nie wiem czy kwiatowych...)
Piesi zycze zdrowia a Wam mniej zmartwień z nią, moja tez czeka zabieg, ma narosl na listwie mlekowej...do usuniecia...nie wiem tylko kiedy..
Pissardi kwitnącej zazdroszcze
JoannA 20:59, 18 kwi 2016

Agania napisał(a)

Świeżutenki domek dla owadów, gdzie kupiłaś...muszę poszukać na allegro, chyba są w sprzedaży

Domek kupiam w centrum ogrodniczym. Mam nadzieje ze przypadnie do gustu nowym mieszkancom.
Buziaki Aganiu.
JoannA 21:04, 18 kwi 2016

Agania napisał(a)
Magnolie zawsze zwracają na siebie uwagę, ja nigdy nie jestem zaspokojona ich widokiem...zawsze mnie rozpraszają

U nas dolało i sobotę i w niedzielę i całą noc padało, teraz już się zaczyna przejaśniać

Wszystkie wysiewy trzymam w szklarence, coś tam już słabiutko wschodzi, pilnuję..jak tam u Ciebie, pewnie już popikowane

Moja gwiazdzista rozprasza mnie caly czas, a teraz jeszcze wzrok ucieka w kierunku Gienie.
U nas padalo troszke w sobote ale sucho jest. Dzisiaj biegalam z konewka bo troszke roslin poprzesadzalam.
Siewki mam juz wszystkie popikowane, jeszcze chwile i bede hartowala.
W mini szklarence na tarasie mam salate rzymska i rukole. Skrzynie musze napelnic kompostem i ziemia i bede juz wysadzala rozsady.
JoannA 21:06, 18 kwi 2016

Dorota123 napisał(a)
Pięknie ukwiecona ta biała magnolia, pokazała na co ją stać.

To jej trzeci rok w ogrodzie i wyjatkowo obfite kwitnienie.
W poprzednich latach przymrozki zniszczyly kwiaty.
JoannA 21:14, 18 kwi 2016

Margarete napisał(a)
Biała magnolka cudna
A Genia - przecudna...moja Genia od ub roku u mnie, póki co w pakach (nie wiem czy kwiatowych...)
Piesi zycze zdrowia a Wam mniej zmartwień z nią, moja tez czeka zabieg, ma narosl na listwie mlekowej...do usuniecia...nie wiem tylko kiedy..
Pissardi kwitnącej zazdroszcze

Ciezko u Genie odroznic paki kwiatowe od lisciowych. Ogladam swoja i mam problem, ale jeden kwiatek mam.
Sunia, podobnie jak Twoja ma narosl przy sutkach. Az nie chce myslec co dalej, operacja w piatek o ile pluca w porzadku.
A Pissardi juz przekwita, platki sypia sie od kilku dni.