Oj dawno tu nie byłam i miałam nadrabiania że hej

Nie wiem czy wszystko mi sie nadrobić udało, ale widziałam nową rabatę - wytyczanie, robienie i początki nasadzeń - robisz wg propozycji Danusi? Ja bym tam jednak dała cisy nie buk - tak mi się wydaję, że lepiej pasować będą do takiej rabaty - no chyba że pomyliłam miejsca i nie o to Ci chodziło. Klony obejrzałam i modelowo wycięty trawnik

Szpadelek do kancików jest super - uzywam go często i bezlitośnie

wycinam nim nawet trawę przy rabatach wykończonych kamieniami - super się potem to wyciąga. Skula, jaki masz sposób na ściąganie darni - szukam najlepszego bo jest przede mną a to jednak ciężka praca jest

Wiosnę mam już śliczną - ale deszczyku to by się przydało. Robal jest śliczny - on się naprawdę nazywa Robal????? Jestem ciekawa tego miłorząbu - cena niemała no ale jeśli jest jej wart...
I jeszcze mam pytanko - na które być może już mi odpowiadałeś wcześniej - ale tyle wszędzie wpisów że kurcze no nie wiem gdzie

Zrobiłam sobie sadzonki z winobluszczu - chcę go puścina na ogrodzenie z siatki - mam tam 4 przęsła mniej więcej po 2,5 - tak sobie myśle - ile by go tam dać jak sądzisz??? nie ma być za gęsto bo mnie nie zalezy żeby już w tym roku mi zarósł całe ogrodzenie... jak gęsto Ty sadziłeś? Pozdrówka na dobry dzień zostawiam i zmykam do pracy