Miskanty z nasion kiepsko wychodzą, nie warto siać.
Ale widzę, że koleżanka sprawiła Ci niespodziankę z trawami. To sie nazywa szczęście
pozdrowienia zostawiam
No niestety cisy mają to do siebie że tanie nie są... chociaż czasami można trafić na okazję i kupić tańsze. Pewnie coś wymyślisz - tak mi tylko chodzi po głowie że cisy tam jednak fajnie by wyglądały, ale ja z wyobraźnią nie do końca więc co innego też pewnie będzie dobrze
Dzięki za imię A nick jest fajny ta poza tym
Jakoś ciągle nie umiem się przekonać do trawek i znaleźć na nie miejsce Będę sie przyglądać jak u Ciebie będą wyglądały. Fajną Ci Toszka niespodziewankę sprawiła Pozdrówka na dobry dzionek Skula
Witam serdecznie
Chciałam dopytać o skrzynię na zioła. Super pomysł, myślę o podobnej ale ze względu na psa waham się czy do ogródka czy raczej na taras. Z czego ona jest wykonana, z tarcicy sosnowej? Dobrze widzę, że nie ma dna? Materiały kupiłeś gdzieś w stylu obi, castorama? I ostatnie pyt co w zimie? Czymś przykrywasz? Przepraszam za grad pytań ale jest naprawdę super
Pozdrawiam, Agnieszka
ja też mam psa i nie włazi do skrzyni z roślinami
ale Robal jest doskonale wychowany
i wie że tego robić nie wolno
skrzynia jest bez dna jedynie boki ma wyłożone folią kubełkową
ale jeśli w okolicy u Ciebie są krety czy nornicę to połóż ją także na spód
zrobiona jest z desek sosnowych podłogowych i pomalowana drewnochronem czy czymś w tym rodzaju
na zimę nie jest niczym przykrywana
fajnie że mogłem pomóc i zainspirować
wpadaj częściej - zapraszam