Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Dorota123 20:55, 15 lut 2014

Kule są ze styropiany, kupione w sklepie ogrodniczym. (Już dopisałam pod zdjęciami)
kitek81 21:24, 15 lut 2014

Pola napisał(a)

A jakie nasionka, co będziesz siała.... ja mam już co nieco kupione, ale czekam do marca...

kupiłam petunie mieszankę, bo pelargonie mieli, ale tylko czerwoną, a takiej to ja nie chcę!

to posieję na dniach, reszta też w marcu

planujesz wakacje, super na pewno będą niezapomniane tylko fotek rób dużo

pozdrawiam :*
dajana 22:13, 15 lut 2014

Jak zwykle wieczorem zerkam,niestety w dzień nie mam kiedy Piękne wakacje planujesz ,póki co to mogę jedynie pomarzyć o takich wakacjach, a że nie jestem zazdrosna to cieszę się z twoich planów .Zbyt ciężko pracujesz mus odpocząć w pięknej Toskanii Jesli chodzi o Maję w ogrodzie to nie oglądam niestety bo nie mam TV z wyboru,nie konieczności .Jolu mam prośbę do ciebie czy mogłabyś mi podrzucić link do szkółki z cisami jeśli to nie kłopot,będę ci wdzięczna ,bądż namiar na adres abym mogła tam dotrzeć -).Chce posadzić żywopłot z cisa bądz ligustru ale muszę zobaczyć na własne oczy jak wygląda ten cis aby zdecydować. Dzisiaj zapadła decyzja w którym miejscu zrobic wodospad i oczko wodne Jak się tylko osuszy teren zaczynam kopać i działać.Żyję już tylko wiosną i pracami w ogrodzie a jakie emocje mi z tego powodu towarzyszą pozytywne oczywiście ..Pozdrawiam cię milutko
Pola 23:24, 15 lut 2014

kitek81 napisał(a)

kupiłam petunie mieszankę, bo pelargonie mieli, ale tylko czerwoną, a takiej to ja nie chcę!

to posieję na dniach, reszta też w marcu

planujesz wakacje, super na pewno będą niezapomniane tylko fotek rób dużo

pozdrawiam :*

Będę siała pomidory, sałatę.... Z kwiatów nic , niestety mało miejsca więc tylko warzywka będą...
Pola 23:25, 15 lut 2014

Dorota123 napisał(a)

Kule są ze styropiany, kupione w sklepie ogrodniczym. (Już dopisałam pod zdjęciami)

Dorotko, dziękuję super to wygląda ....
dajana 23:30, 15 lut 2014

Dziękuję Jolu lecę ją zwiedzić Dobrej Nocki
Milka 12:59, 22 lut 2014

Pola napisał(a)

Dziś serfuję po internecie, planuję wakacje w Toscani....prywatny wyjazd z zwiedzaniem... I tak się zagłębiłam w lekturę informacji, że minęło mi 3 godziny.... Boże to moje marzenie, ale też cudne są widoki z północnych Włoch i nieniañskich widoków na jeziora tej okolicy....

Oj, moje marzenie, tę Toskanię planuję i na razie nic nie wychodzi
Poczekam na twoją relację
malgorzata_s... 13:02, 22 lut 2014

Jolu u mnie dziś ponuro i co chwilę coś leci z nieba: laba więc na całego Siedzę z laptopkiem przy kominku.
Pola 14:44, 22 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jolu u mnie dziś ponuro i co chwilę coś leci z nieba: laba więc na całego Siedzę z laptopkiem przy kominku.

U nas nie pada ale ponuro, jestem po pracy więc zerkam na ogrody... Planuję cosik w przyszły weekend zrobić....
kitek81 22:12, 22 lut 2014

zaglądam i zostawiam gorące pozdrowienia!
to pogody na przyszły weekend życzę