Haniu ten kranoludek w bialej czapeczce ma oczka po babci,czy sie myle? Jak zawsze pieknie u Ciebie,kolorowo,pachnaco,serduszka i u mnie jeszcze kwitna i niezle sie trzymaja,a iryski wlasnie dogorywajaPozdrawiam niedzielnie
Gabrysiu, irysy cebulowe, wsadzone dość późno wiosną po drugiej zimie. Zastanawiały się czy wyrosnąć, ale się namyśliły!
Kasiu, w imieniu krasnoludka dziękuję. Jest podobna do ojca, a on mój synek przecież. Coś w genach się na drogę życia od rodziny dostaje.
Wszyscy mają firletki, mam i ja!
Witam Haniu poniedziałkowo.
U nas zapowiada się niezły upał, znowu będziemy biegać z konewkami. Mój kręgosłup już nie wytrzymuje takiego obciążenia. Wczoraj coś mi wlazło w biodro i cholerstwo nie chce puścić. Muszę po pracy doczłapać się do przychodni. Niech mnie odblokują.
Wnuki masz Haniu urocze. A to najmniejsze to cała babcia.
Pozdrawiam
Juz na FB widziałam wspaniałe fotki z maluchami, to mniejsze Haniu do ciebie podobne, widać związki krwi, jak nic, słodziaki
a w temacie kwiatów, wszyscy mamy marnie z ostróżkami, a twoje wyjątkowe..no i te irysy, teraz i taki kolor!
pozdrawiam
Fajne dzieciaczki Haniu ,mały do całowania a starszy to już mały mężczyzna nie da się całować ale pomocnik ci rośnie nie da się ukryć .Kwiatuszki jak zawsze piękne cieszmy się latem póki jeszcze trwa .Pozdrowienia serdeczne przesyłam Różyczka dla ciebie choc nie wiem jak się zwie, miała być Nahema a wyszło co wyszło